Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Καλύβια: Προφυλακιστέος ο 32χρονος - Πίστευε πως το θύμα του έχει κάνει μάγια

Πίστευε πως με τη δολοφονία θα απελευθερωνόταν

6 Μαΐου 2021 12:56
Έγκλημα στα Καλύβια: Προφυλακιστέος ο 32χρονος - Πίστευε πως το θύμα του έχει κάνει μάγια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στα Καλύβια: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος που για μια διαφωνία σχετικά με τα κοινόχρηστα και την εμμονή ότι το θύμα και η σύζυγός του, τού έκαναν μάγια, σκότωσε την προπαραμονή των Χριστουγέννων τον 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων. Ενώπιον της ανακρίτριας που απολογήθηκε σήμερα ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε ότι πίστευε πως με τη δολοφονία θα απελευθερωνόταν.

Όπως δήλωσε ο ένας εκ των συνηγόρων του, Μιχάλης Φράγκου: «Ομολόγησε την πράξη του. Ήταν ειλικρινής. Ζήτησε συγγνώμη καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το λάθος του. Θεωρούσε ότι κινδυνεύει ζωή του από τα μάγια και ότι με αυτό τον τρόπο θα ελευθερωθεί. Επειδή υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα ζητήσαμε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη».

Για ένα βαρύτατα διαταραγμένο άτομο έκανε λόγο ο έτερος δικηγόρος του Γιώργος Γιάνναρος: «Είναι εδραιωμένη πλέον η πεποίθησή μας ότι πρόκειται για ένα άτομο βαρύτατα διαταραγμένο ψυχικά και διανοητικά. Κι αυτό δεν είναι ένας όψιμος ισχυρισμός μας καθώς αφενός δεν είχε κίνητρο για την πράξη αφετέρου προέρχεται από ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου ο πατέρας του δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του όταν ήταν 14 ετών».

Ποιος είναι ο 32χρονος που σκότωσε τον 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι προμηθεύτηκε ένα πιστόλι από τη μαύρη αγορά του Μενιδίου και το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου 2020, ξήλωσε τις πινακίδες από το γκρι Mitsubishi Colt που ανήκει στη μητέρα του με την οποία μένει μαζί, ακολούθησε τον 60χρονο υπάλληλο στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων και μόλις το θύμα πάρκαρε και πριν προλάβει να βγει από το όχημα του, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τρεις φορές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share