Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 37χρονη έσφαξε με κουζινομάχαιρο τα παιδιά και τον άντρα της

Φρικιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

6 Μαΐου 2021 11:03
Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 37χρονη έσφαξε με κουζινομάχαιρο τα παιδιά και τον άντρα της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας δυο παιδιών και ενός άνδρα, από την 37χρονη μητέρα και σύζυγο, η οποία αφού τους έσφαξε με κουζινομάχαιρο αποφάσισε να πάει... σινεμά! Επίσης, μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τις ΗΠΑ με μια μητέρα 30 ετών να κατηγορείται για τη δολοφονία του μόλις 6 ετών γιου της.

Το άγριο έγκλημα συνέβη στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας, με την αστυνομία να βρίσκει μέσα σε μια λίμνη αίματος τα δυο παιδιά και τον πατέρα τους. Όλοι είχαν πέσει νεκροί από το μαχαίρι της 37χρονης, Yekaterina L.

Αιτία για το δολοφονικό αμόκ της γυναίκας ήταν οι υποψίες πως ο σύζυγός της την απατούσε και μάλιστα την απείλησε με διαζύγιο αλλά και την επιμέλεια των παιδιών τους.

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία

Τότε η 37χρονη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και έσφαξε τόσο το σύζυγό της, όσο και τα δυο παιδιά της. Το πτώμα του συζύγου βρέθηκε τυλιγμένο με σακούλες σκουπιδιών ενώ των δυο παιδιών μέσα σε αθλητικούς σάκους.

Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: 24χρονος στραγγάλισε την 22χρονη κοπέλα του την ώρα του σ@ξ (Video)

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Τουρκία, όπου 24χρονος στραγγάλισε την 22χρονη κοπέλα του την ώρα του σ@ξ, μετά τάισε ατάραχος τη γάτα και στη συνέχεια έφυγε από το διαμέρισμά της σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η μοιραία για την 22χρονη συνάντησή τους έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στο διαμέρισμα της κοπέλας στην επαρχία Ντενιζλί της Τουρκίας. Επίσης, σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία, η είδηση της δολοφονίας μιας 25χρονης από το σύζυγό της, μετά την επιθυμία της να χωρίσουν.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν, μάλιστα, ότι ο 24χρονος είχε το θράσος να χαιρετίσει προς μια κάμερα ασφαλείας κατά την έξοδό του από το διαμέρισμα στο οποίο είχε δολοφονήσει την 22χρονη. Κατά τις ίδιες πηγές όταν επέστρεψε στο σπίτι του ο 24χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του για να της πει ότι η 22χρονη, η οποία ήταν στο τελευταίο έτος της σχολής της στο πανεπιστήμιο Pamukkale, «μπορεί να έχει πεθάνει».

Η μητέρα του 24χρονου, τότε, κάλεσε άμεσα την αστυνομία και ενημέρωσε για όσα της είχε αποκαλύψει το παιδί της. Όταν συνελήφθη ο 24χρονος υποστήριξε ότι η κοπέλα δεν είχε αντισταθεί όταν της έκανε τη θανατηφόρα λαβή στο λαιμό. Δείγματα DNA που βρέθηκαν κάτω από τα νύχια της 22χρονης δείχνουν ότι η νεαρή κοπέλα επιχείρησε να αντισταθεί ενώ ο 24χρονος την έσφιγγε στο λαιμό.

Οι εισαγγελικές αρχές εκτιμούν ότι η ψύχραιμη αποχώρησή του 24χρονου από το διαμέρισμα της 22χρονης σε συνδυασμό με το ότι δεν ενημέρωσε τις αρχές, δείχνουν προς μια προμελετημένη πράξη παρά σε ένα ερωτικό παιχνίδι που είχε άσχημη κατάληξη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share