Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του - «Είναι και του Χριστού τα πάθη, είναι και του παιδιού μου» (Video)

«Μαζί με τον Χριστό σηκώνω και εγώ το δικό μου δράμα»

30 Απριλίου 2021 22:05
Γιώργος Καραϊβάζ: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του - «Είναι και του Χριστού τα πάθη, είναι και του παιδιού μου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δύσκολο είναι αυτό το Πάσχα για την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς είναι το πρώτο Πάσχα χωρίς τον δημοσιογράφο. Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, «ράγισε» καρδιές η μητέρα του. «Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Μαζί με τον Χριστό σηκώνω και εγώ το δικό μου δράμα» είπε στη Ραλλιώ Λεπίδου. Σήμερα, πήγε στον τάφο του γιου της να ανάψει το καντηλάκι του.

«Όσο περνούν οι μέρες είναι χειρότερα. Δεν παίρνω τηλέφωνο, δε μιλάω μαζί του. Ο Θεός πήρε το παιδί μου από απροσεξία έφυγε το παιδί μου, το έχουν διαλύσει τελείως» συνέχισε. «Είναι και του Χριστού τα πάθη, είναι και του παιδιού μου». Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να μην ξαναγίνει άλλο τέτοιο κακό.

Κοντά στη μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ και η νονά του. Η μία προσπαθεί να πάρει κουράγιο από την άλλη. «Δεν ήταν ακόμα για εκεί σαν μικρός που ήταν» είπε η νονά του δημοσιογράφου. Δύσκολες είναι και οι μέρες για τη σύζυγο και τον γιο του δημοσιογράφου. Ενώ, δείτε το σημείο- κλειδί που οδηγεί τις αρχές στον εκτελεστή του Καραϊβάζ.

Γιώργος Καραϊβάζ: Αποκαλύψεις από την αδερφή του - «Κάθε φορά που τον ρωτούσα μού έλεγε...» (Video)

Γιώργος Καραϊβάζ: Τρισάγιο στο χωριό Καλλίφυτος Δράμας πραγματοποίησε η οικογένεια του αστυνομικού συντάκτη, μια εβδομάδα μετά τη στυγερή δολοφονία του λίγο πιο πέρα από το σπίτι του, στον Άλιμο. Παράλληλα, μια ανατριχιαστική μαρτυρία έρχεται στο φως για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Η μητέρα και η αδερφή του αδικοχαμένου δημοσιογράφου μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λέγοντας ότι μόνη τους έννοια είναι να βρεθούν οι δολοφόνοι του.

Όπως είπε η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ:

«Να μη χαθεί άλλο παιδί. Το σπουδάσαμε με θυσίες και μου το έστειλαν και το έβαλα στο χώμα. Χθες ήμουν σκυμμένη εδώ, με τα χέρια στο πρόσωπό μου και τον είδα απέναντι μου να μού κουνάει το κεφάλι του. Δε μπορώ να το πιστέψω. Να βρεθούν οι ένοχοι και να φύγω να πάω δίπλα του και στον άντρα μου».

Σύμφωνα με την αδελφή του, ο Γιώργος δεν ήθελε ποτέ να συζητά λεπτομέρειες για τη δουλειά του: «Κάθε φορά που τον ρωτούσα μού έλεγα άστα αυτά. Ποτέ δε μιλούσε. Τα κρατούσε όλα μέσα του».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share