Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με το θάνατο δικηγόρου στην Τροιζηνία - Πού στρέφονται οι Αρχές

Τι αναφέρει ο αδελφός του θύματος

27 Απριλίου 2021 10:53
Θρίλερ με το θάνατο δικηγόρου στην Τροιζηνία - Πού στρέφονται οι Αρχές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ με το θάνατο δικηγόρου στην Τροιζηνία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 58χρονο δικηγόρο στην Τροιζηνία που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ο αδελφός του θύματος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», προέταξε πως ο 58χρονος «δεν είχε αναφέρει κάποια απειλή. Μιλούσαμε πολύ, για όλα. Δεν είχε κάποια ανησυχία για κάτι».

Και προσέθεσε ότι δεν έχει πληροφορίες για παραβίαση της οικίας και αν στην προσπάθειά του να διαφύγει από κάποιον, δέχθηκε χτύπημα. «Η μητέρα μας μένει στο ισόγειο. Άκουσε κάτι αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει τι ήταν», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Θρίλερ με το θάνατο δικηγόρου στην Τροιζηνία

Ο αδελφός του 58χρονου τον αναζητούσε

Σημειώνεται πως ο άτυχος άνδρας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, στο μπαλκόνι του σπιτιού του, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού του ή σημάδια ληστείας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο του.

Πάντως, οι έρευνες της Αστυνομίας για τον 58χρονο δικηγόρο, από την Αθήνα, που εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος στην μονοκατοικία όπου διέμενε στην περιοχή της Τροιζηνίας, συνεχίζονται, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή. Ο αδελφός του τον αναζητούσε καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

Τροχαίο στη Γαύδο: Τι ισχυρίζεται ο 40χρονος για τις ναρκωτικές ουσίες

Τροχαίο στη Γαύδο: Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του τροχαίου στη Γαύδο, όπου αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 27χρονη Κορίνα. Ωστόσο ο 40χρονος φίλος της άτυχης Κορίνας επιμένει πως επρόκειτο για δυστύχημα.

Μιλώντας χθες στην τηλεόραση του Mega και την εκπομπή Livenews ισχυρίστηκε ότι τα όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης περί ναρκωτικών ουσιών και φαρμάκων στο αίμα του, είναι εξετάσεις οι οποίες έγιναν μετά το τροχαίο, όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και του είχαν χορηγήσει αγωγή.

«Δεν στέκει, με εικασίες, γιατί αυτές οι ουσίες ήτανε μετά, όταν με βάλαν στο νοσοκομείο αμέσως και μου δώσανε και ηρεμιστικά. Τέσσερις η ώρα θα είχε πάει όταν μου είπαν για την Κορίνα. Αυτά τα φάρμακα είναι μέσα που πήρα, για αυτό είναι και το αλκοόλ μηδέν. Μαζί με αυτό θα έπρεπε να είναι και το χαρτί με τα φάρμακα που μου δώσανε. Ήμαρτον! Για αυτό τσαντίζομαι».

Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης

Παρ' όλ' αυτά, ο δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης, εκτός από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 40χρονου που έχει πλέον στα χέρια του, αναφέρεται και σ' ένα εμπόδιο που υπήρχε στο σημείο, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, δεν θα μπορούσε, χωρίς ταχύτητα, ένα όχημα να το περάσει.

«Υπάρχει ένας υδροφόρος αγωγός, σωλήνας, πλαστικός, που είναι παράλληλα, δηλαδή, με τον γκρεμό εκεί στο πλάτωμα. Και σβηστό να ήταν το αυτοκίνητο και να τσουλούσε, το αυτοκίνητο θα σταματούσε στο εμπόδιο που λέγεται υδροφόρος σωλήνας.

Οι αξιωματικοί που διενεργούσαν την έρευνα του τροχαίου, αυτού, δυστυχήματος, προέβησαν σε δοκιμές. Δηλαδή, για να υπερπηδήσει αυτό το εμπόδιο κάποιος, θα έπρεπε να πατήσει γκάζι, τον επιταχυντή του. Που σημαίνει αναντίρρητα, αναπόφευκτα, ήταν σε κίνηση.»

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share