Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Σκότωσε και άλλον»: Το σημείο- κλειδί που οδηγεί τις αρχές στον εκτελεστή του Καραϊβάζ

Εξέλιξη σοκ!

26 Απριλίου 2021 12:12
«Σκότωσε και άλλον»: Το σημείο- κλειδί που οδηγεί τις αρχές στον εκτελεστή του Καραϊβάζ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γρίφο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ καλούνται να λύσουν οι Αρχές. Ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης έπεσε νεκρός μετά από δολοφονική ενέδρα εναντίον του πριν από περίπου 20 μέρες έξω από το σπίτι του μέρα μεσημέρι.

Η δολοφονία του δημοσιογράφου σόκαρε την κοινή γνώμη. Με μηνύματά τους ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπογράμμισαν ότι η υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ θα διαλευκανθεί.

Όπως φαίνεται οι αρχές εξετάζουν συγκεκριμένα δεδομένα για να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Η αστυνομία σκαλίζει διάφορες υποθέσεις όπου οι εκτελεστές έχουν δράσει με τον ίδιο τρόπο. Το ζητούμενο για τις Αρχές δεν είναι μόνο να βρεθούν οι δράστες που εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο αλλά και ο ηθικός αυτουργός που έδωσε την εντολή της δολοφονίας.

Οι άνθρωποι που εξετάζουν την υπόθεση έχουν στο επίκεντρο τέσσερα συμβόλαια θανάτου. Ενός 38χρονου και ενός 56χρονου τον Δεκέμβριο του 2020, ενός 50χρονου τον Νοέμβριο του 2019 και την εκτέλεση ενός 45χρονου τον Ιούνιο του 2018.

Όλα τα θύματα στις υποθέσεις αυτές έφεραν πάνω τραύματα από πολλές σφαίρες. Όπως ακριβώς και ο Γιώργος Καραϊβάζ τον οποίο οι εκτελεστές του πυροβόλησαν πάνω από δέκα φορές στο κεφάλι και στο σώμα.

Οι αρχές έχουν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δυο εκτελεστές έχουν σκοτώσει ξανά στο παρελθόν. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο ίδιος άνθρωπος που έδωσε εντολή για τις τέσσερις αυτές δολοφονίες να είναι εκείνος που ήθελε νεκρό τον γνωστό αστυνομικό συντάκτη.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Τα τρία σημεία «κλειδιά» που οδηγούν στους εκτελεστές του (Video)

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Τέσσερα συμβόλαια θανάτου που εκτελέστηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στο στόχαστρο των αρχών για να φθάσουν στους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ και στον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του.

Τρία είναι τα σημεία κλειδιά για τις αρχές, οι οποίες γυρίζουν τον χρόνο πίσω και ανασύρουν ανεξιχνίαστα συμβόλαια θανάτων, όπου οι εκτελεστές έδρασαν με τον ίδιο τρόπο. Το ζητούμενο δεν είναι να φθάσουν μόνο στους εκτελεστές αλλά και στον ηθικό αυτουργό.

Οι αρχές αναζητούν τον κοινό παρονομαστή εξετάζοντας κυρίως 4 συμβόλαια θανάτου. Οι αρχές αναζητούν τον κοινό παρονομαστή εξετάζοντας κυρίως 4 συμβόλαια θανάτου.

Όλοι τους έφεραν τραύματα από πολλές σφαίρες... Όπως και ο Γιώργος Καραϊβάζ. Οι αρχές έχουν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δυο εκτελεστές έχουν σκοτώσει ξανά στο παρελθόν παίρνοντας εντολή από τον ίδιο άνθρωπο που ήθελε νεκρό τον Γιώργο Καραϊβάζ.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share