Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: «Ραγίζουν» καρδιές οι γονείς της δολοφονημένης Κωνσταντίνας - «Το αγοράκι της χαϊδεύει τις φωτογραφίες της και της μιλάει»

«Βλέπουμε παντού τα πτώματα των παιδιών μας»

23 Απριλίου 2021 14:44
Έγκλημα στη Μακρινίτσα: «Ραγίζουν» καρδιές οι γονείς της δολοφονημένης Κωνσταντίνας - «Το αγοράκι της χαϊδεύει τις φωτογραφίες της και της μιλάει»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: «Ραγίζουν» καρδιές τα λόγια του χαροκαμένου πατέρα της Κωνσταντίνας και του Γιώργου, που δολοφονήθηκαν στις 5 Απριλίου στη Μακρινίτσα Πηλίου, από τον σύζυγο της 28χρονης.

Ο πατέρας των δύο παιδιών μίλησε για όσα έχουν μείνει πίσω μετά το φρικτό έγκλημα στη Μακρινίτσα:

«Εγώ στηρίζω τους άλλους, αλλά εμένα ποιος θα με στηρίξει;» αναρωτιέται με παράπονο ξεσπώντας σε κλάματα. «Δε μπορούμε ποια να ζήσουμε σε αυτό το σπίτι. Βλέπουμε παντού τα πτώματα των παιδιών μας» συμπληρώνει, απευθύνοντας έκκληση για την εξεύρεση μίας μονοκατοικίας.

Αναφορικά με το 2,5 ετών αγοράκι που έμεινε πίσω και το οποίο καλούνται να μεγαλώσουν ο ίδιος και η σύζυγός του, ο κ. Απόστολος Τσάπας είπε στο TheNewspaper.gr:

«Δεν ξέρει την αλήθεια. Δεν την έχουμε πει. Έχουμε τη βοήθεια των ειδικών. Αυτό που του είπαμε είναι ότι η μαμά του και ο θείος του πήγαν σε μία δουλειά, έπαθαν κάτι κακό και δε θα τους ξαναδούμε. Κάθε πρωί που ξυπνάει πηγαίνει στις φωτογραφίες της μαμάς του, τη χαϊδεύει και της μιλάει» εξηγεί με δάκρυα στα μάτια.

Έγκλημα στη Μακρινίτσα

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: «Έχασα τα σπλάχνα μου» - Σπαράζει η μητέρα των δύο αδικοχαμένων αδερφιών

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: Σπάνε καρδιές από το ξέσπασμα της μητέρας των δύο αδελφών, την Κωνσταντίνας και του Γιώργου, που δολοφονήθηκαν άγρια μέσα στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα, από τον εν διαστάσει σύζυγο της 28χρονης γυναίκας.

Η κυρία Αθανασία, περιέγραψε στην εφημερίδα Real News τους τελευταίους μήνες που έζησε η κόρη της μέσα στον φόβο και στις απειλές που δεχόταν από τον σύζυγό της.

Μέσω της δικηγόρου της Α. Ανάσογλου, αποκάλυψε πως ο δράστης απειλούσε την άτυχη Κωνσταντίνα καθημερινά, παρά το γεγονός ότι εκείνη είχε ζητήσει τη βοήθεια των αρχών για να τον σταματήσουν.

«Το παιδί μου φώναζε εδώ και καιρό, ζητούσε βοήθεια, έψαχνε, ένιωθε τον κίνδυνο που πλησίαζε και, δυστυχώς, κανείς δεν τη βοηθούσε», είπε στη Real Νews η κ. Αθανασία Τσάπα, η οποία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αντίκρισε νεκρά και τα δύο παιδιά της από το μαχαίρι του 31χρονου εν διαστάσει συζύγου της κόρης της.

«Πήγε παντού, χτύπησε πόρτες, τι άλλο να έκανε; Από τον Δεκέμβριο που επέστρεψε το παιδί μου στο σπίτι, ο δράστης δεν σταμάτησε να τη βρίζει, να την ενοχλεί και να την απειλεί. Χτύπησε εμάς, χτύπησε τον Γιώργο, δεν σταματούσε», είπε η μητέρα και ξέσπασε: «Γιατί, Θεέ μου, κανείς δεν μας βοήθησε;».

Η ίδια δέχθηκε επίσης χτυπήματα από τον πρώην γαμπρό της, ο οποίος την τραυμάτισε με το μαχαίρι που κρατούσε στο πρόσωπό της, πριν το καρφώσει την καρδιά της 28χρονης.

Έγκλημα στη Μακρινίτσα

Κατάφερε να γλιτώσει τραυματισμένη, ενώ ο σύζυγός της προσπαθούσε να κρατήσει το εγγόνι του έξω από το σπίτι για να μη δει τη νεκρή μητέρα του και τον θείο του.

Η κ. Αθανασία επιμένει πως ο 31χρονος γνώριζε πολύ καλά τι έκανε, τονίζοντας ότι εδώ και καιρό είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει όλη την οικογένεια.

«Συγχωρήστε με, αλλά είμαι μια γυναίκα που δούλευα όλη μου τη ζωή. Ήμουν-δεν ήμουν 20 χρόνων όταν γέννησα τον Γιώργο, μαζί μεγαλώναμε, και τώρα; Σε μία βραδιά μού τα πήρε και τα δύο παιδιά μου. Ήξερε τι έκανε. Το έλεγε καιρό τώρα», είπε και πρόσθεσε:

«Έχασα τα σπλάχνα μου, έχασα την ψυχή μου. Έχω τις φωτογραφίες των παιδιών μου και το καντήλι τους αναμμένο μέρα-νύχτα. Να τα φωτίζει. Εκεί πλέον κοιμάμαι, δίπλα στο καντήλι, για να μη σβήσει, να μείνει η φλόγα ζωντανή σαν το χαμόγελό τους».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share