Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 28χρονη μητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιο της - Προσπάθησε να του κόψει και τη γλώσσα (photo)

Φρικιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

22 Απριλίου 2021 23:03
Ανατριχιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 28χρονη μητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιο της - Προσπάθησε να του κόψει και τη γλώσσα (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανατριχιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στις ΗΠΑ, όπου μια 28χρονη μητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιο της, ενώ πριν είχε προσπαθήσει να του κόψει και τη γλώσσα προτού τον πυροβολήσει. Επίσης, σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία, η είδηση της δολοφονίας μιας 25χρονης από το σύζυγό της, μετά την επιθυμία της να χωρίσουν.

Η 28χρονη Kaitlin Higgins συνελήφθη για το έγκλημα όταν η αστυνομία βρήκε το πτώμα του αγοριού στο πορτ μπαγκάζ του οχήματός της το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένας γείτονας είχε καλέσει τους αστυνομικούς επειδή είδε τη μητέρα να κρατά ένα όπλο κοντά στο νεκρό παιδί, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μια κουβέρτα, όπως μεταδίδει η ΝΥ Post.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο του εγκλήματος, βρήκαν τη μητέρα στη βεράντα του σπιτιού της, ενώ στα σκαλιά υπήρχαν αίματα.

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά για τη σύλληψη, η γυναίκα ομολόγησε ότι προσπάθησε να κόψει τη γλώσσα του γιου της προτού τον πυροβολήσει και τον σκοτώσει. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρχε κάποιο κίνητρο για το φριχτό έγκλημα.

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 39χρονη μητέρα σκότωσε τον 19χρονο γιο της - Έκρυβε το πτώμα κάτω από... (Video)

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Σοκάρει το αποτρόπαιο έγκλημα γυναίκας στο Οχάιο, η οποία δολοφόνησε τον 19χρονο γιο της και έκρυβε το πτώμα του επί μήνες στο υπνοδωμάτιό του. Επίσης, θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε ένα 9χρονο κορίτσι στη Ρωσία με δράστη έναν 35χρονο άνδρα ο οποίος τη βίασε πριν να την σκοτώσει.

Η σορός του Dominic Allen εντοπίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από περίπου τέσσερις μήνες που αγνοείτο. Μάλιστα, είχε δηλωθεί στις Αρχές η εξαφάνισή του, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «New York Post».

Η 39χρονη μητέρα του, Kenya Stallworth και ο 35χρονος σύντροφός της, Robert Robb, φαίνεται πως είχαν προσπαθήσει να κρύψουν το πτώμα τοποθετώντας πάνω του ρούχα και κλειδώνοντας την πόρτα του δωματίου του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στην 39χρονη απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας την Τρίτη, ενώ έως τότε τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της -ο οποίος δεν είναι ο πατέρας του άτυχου νεαρού- βρίσκονταν υπό κράτηση από τον Δεκέμβριο.

Ο πατέρας του Dominic, Marcus Allen, δήλωσε σε τοπικά μέσα πως υπήρχαν σημάδια ότι ο γιος του κακοποιούνταν.

«Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν "τι σκεφτόσασταν όταν τα κάνατε αυτά;". Δεν πήρατε απλά μακριά το παιδί μου. Πήρατε το δώρο που μου έδωσε ο Θεός» δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας του 19χρονου.

«Πήρατε τον καλύτερο φίλο της κόρης μου. Πήρατε τον ανιψιό των αδερφών μου. Τον στερήσατε από όλους όσους τον αγαπούσαν... Και για ποιο λόγο; Αγαπούσε να βοηθάει τους πάντες. Ήταν ένα υπέροχο και χαρούμενο παιδί... Είμαι περήφανος που ήμουν ο πατέρας του» κατέληξε ο Marcus Allen, ξεσπώντας για το αποτρόπαιο έγκλημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share