Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Το δρόμο προς τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο Αλβανός που τράβηξε την πρίζα του αναπνευστήρα

Ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα

21 Απριλίου 2021 08:32
Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Το δρόμο προς τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο Αλβανός που τράβηξε την πρίζα του αναπνευστήρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο 60χρονος Αλβανός Spiro M., που τα μεσάνυχτα της 7ης Απριλίου, ξήλωσε τον αναπνευστήρα από τον 76χρονο Ε.Σ, που ήταν διασωληνωμένος με κορωνοϊό, γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Ο 60χρονος φερόμενος ως δράστης, αφού ανάρρωσε από τον κορωνοϊό, απολογήθηκε στην ανακρίτρια και στη συνέχεια προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός επέμεινε στην αρχική του εκδοχή ότι δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, είπε ότι κοιμόταν και δεν κατάλαβε τι συνέβη, ωστόσο δεν κατάφερε να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε το αποτύπωμά του στη συσκευή μηχανικής υποστήριξης που είχε αφαιρεθεί με αποτέλεσμα τον ασφυκτικό θάνατο του 76χρονου ασθενούς.

Οι ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροψία - νεκροτομή, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσαν ότι το θύμα είχε πνευμονία, δεν εντόπισαν κακώσεις στο σώμα του, ενώ ελήφθησαν και δείγματα για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Το δρόμο προς τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο Αλβανός που τράβηξε την πρίζα του αναπνευστήρα

Κορωνοϊός: 33χρονη πωλούσε αρνητικές βεβαιώσεις covid-19 σε νοσοκόμες! (Video)

Κορωνοϊός: Σάλος έχει ξεσπάσει με πρωταγωνίστρια μία 33χρονη γυναίκα από τη Γεωργία, η οποία πωλούσε πλαστές βεβαιώσεις covid-19 σε νοσοκόμες. Ενώ, ανοίγει από σήμερα η πλατφόρμα για εκπαιδευτικούς και άτομα 55-59 ετών.

Συγκεκριμένα, είχε καταφέρει να μοιράσει 50 πλαστές βεβαιώσεις μέχρι να συλληφθεί από τους αστυνομικούς, βάζοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Η 33χρονη κατάφερνε να φτιάχνει τις βεβαιώσεις με αρνητικά αποτελέσματα για τον κορωνοϊό, τόσο σε μοριακό αλλά και σε rapid test.

Το κόστος της κάθε βεβαίωσης, όπως η ίδια είπε, ανέρχεται σε 10 ευρώ. Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται ώστε να διαπιστωθεί που αλλού έχουν καταλήξει οι πλαστές αρνητικές βεβαιώσεις για τον κορωνοϊό.

Σε βάρος των γυναικών που προμηθεύτηκαν τις πλαστές βεβαιώσεις, σχηματίστηκε δικογραφία για «πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης ασθενειών κατ’ εξακούλοθηση».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share