Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

Έγκλημα στο Κορωπί: Προφυλακίστηκε ο 76χρονος για τον φόνο του γιου του

Δε ζήτησε την παρουσία δικηγόρου...

20 Απριλίου 2021 16:31
Έγκλημα στο Κορωπί: Προφυλακίστηκε ο 76χρονος για τον φόνο του γιου του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στην φυλακή θα οδηγηθεί άμεσα ο 76χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του 48χρονου γιου του στο Κορωπί, με τον ίδιο να κρίνεται προφυλακιστέος χωρίς να έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.

Ο ηλικιωμένος επέλεξε να μην ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή και απολογήθηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου. Μετά την απολογία του με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Κορωπί: Προφυλάκιση για τον 76χρονο που δε ζήτησε δικηγόρο

Ο 76χρονος ήταν φανερά καταβεβλημένος και βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο αναζητούσε τον δεύτερο γιο του ο οποίος φέρεται να ήταν μπροστά στο έγκλημα και σήμερα ήταν συνεχώς στο πλευρό του.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε με καραμπίνα τον 48χρονο σε μια προσπάθεια να σώσει τον άλλο του γιο. Ο ηλικιωμένος φέρεται να ισχυρίστηκε πως η εξάρτηση του θύματος από το αλκοόλ ήταν αυτή που πυροδοτούσε συνεχείς εντάσεις μέσα στο σπίτι τους και έτσι έφτασαν στον μοιραίο καβγά.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα οι καβγάδες ήταν συχνοί μεταξύ πατέρα και γιου. Το ποτό, η μακροχρόνια ανεργία του 48χρονου αλλά και το γεγονός ότι βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγο του με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά αποτελούσαν έναν εκρηκτικό κοκτέιλ που επιβάρυνε την ψυχολογία του θύματος.

Ο κατηγορούμενος, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αφού πυροβόλησε με καραμπίνα τον 48χρονο γιο του στην κοιλιά φέρεται να τηλεφώνησε στην αστυνομία την οποία ενημέρωσε ότι διέπραξε έγκλημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share