Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Κορωπί: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του 76χρονου που σκότωσε τον γιο του

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

20 Απριλίου 2021 14:30
Έγκλημα στο Κορωπί: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του 76χρονου που σκότωσε τον γιο του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στο Κορωπί: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 76χρονου που φέρεται να ομολόγησε πως πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο γιο του στο Κορωπί. Ο κατηγορούμενος υποβασταζόμενος από τους αστυνομικούς οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Έγκλημα στο Κορωπί - Τι όπλισε το χέρι του δράστη

Η τοπική κοινωνία στο Κορωπί είναι σοκαρισμένη από το έγκλημα που έγινε το πρωί της Δευτέρας στην οδό Γ. Αναγνώστου 40. Ο 76χρονος άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 48χρονο γιο του, ενώ στη συνέχεια τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, λέγοντας "ελάτε να με συλλάβετε, σκότωσα τον γιο μου".

Από όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά ο 76χρονος πατέρας πυροβόλησε τον γιο του στην κοιλιακή χώρα έπειτα από προστριβή που είχαν στο ξυλουργείο όπου διατηρεί η οικογένεια.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές που επικαλείται το MEGA, πατέρας και γιος είχαν το τελευταίο διάστημα λογομαχήσει αρκετές φορές εξαιτίας του προβλήματος αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος, αιτία που τους οδήγησε και στη μοιραία λογομαχία.

Την ίδια στιγμή, προβλήματα στην ψυχολογία του είχε δημιουργήσει και το γεγονός ότι ήταν άνεργος, καθώς και ο χωρισμός από τη σύζυγό του με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά.

Βρήκε ακαριαίο θάνατο

Ο δράστης πυροβόλησε το παιδί του με καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδελφού του θύματος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share