Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου»: Ανατριχιαστικό έγκλημα στο Κορωπί!

Πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας!

19 Απριλίου 2021 13:26
«Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου»: Ανατριχιαστικό έγκλημα στο Κορωπί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στις 10.10 στο Κορωπί, στην οδό Γ. Αναγνώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης είναι ένας πατέρας και θύμα ο γιος του. Ο 76χρονος πατέρας πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα στην κοιλιά και σκότωσε τον 48χρονο γιο του.

Ο δράστης έχει συλληφθεί.

Αυτή την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr είναι σε κατάσταση σοκ και δεν λέει τίποτε.

Πατέρας και γιος ζούσαν μαζί και το τελευταίο διάστημα είχαν συχνούς τσακωμούς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος είχε πρόβλημα με το αλκοόλ.

Ο πατέρας, αφού σκότωσε τον 48χρονο, κάλεσε την αστυνομία στο τηλέφωνο και είπε «Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου».

 «Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου»: Ανατριχιαστικό έγκλημα στο Κορωπί!

 «Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου»: Ανατριχιαστικό έγκλημα στο Κορωπί!

Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε 71χρονος μέσα στο διαμέρισμά του

Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Ένα στυγερό έγκλημα έγινε χθες το βράδυ στην συμπρωτεύουσα, καθώς ένας 71χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία, ο ηλικιωμένος φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε τραχηλική και κοιλιακή χώρα.

Βρέθηκε νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο, με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ να είναι σε εξέλιξη για να εντοπιστεί ο ένοχος. Ωστόσο θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς αυτοκτόνησε η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (Σ.Σ. χθες), σε διαμέρισμα του κέντρου πόλης, εντοπίστηκε νεκρός, από συγγενικό του πρόσωπο, 71χρονος ημεδαπός, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε τραχηλική και κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε 71χρονος μέσα στο διαμέρισμά του

Τρίκαλα: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Τρίκαλα: Την τελευταία της πνοή φαίνεται πως άφησε μια 88χρονη γυναίκα στα Τρίκαλα, καθώς έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της σε πολυκατοικία στην περιοχή της Μπάρας. Η πτώση της από τον δεύτερο όροφο αποδείχθηκε μοιραία για την ηλικιωμένη. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης διερευνώνται, αν και αποδίδονται σε πιθανή ζάλη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα. Ωστόσο θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά το θάνατο του ζωγράφου Θοδωρή Κεμίδη.

Τρίκαλα: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Πήλιο: Νεκρός 61χρονος άνδρας που έπεσε σε ρέμα 2,5 μέτρων

Πήλιο: Νεκρός ανασύρθηκε σήμερα το μεσημέρι ένας 61χρονος άνδρας στην Κουκουράβα Πηλίου. Ο άνδρας εντοπίστηκε από περαστικό σε ρέμα βάθους 2,5 μέτρων. Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου έφτασαν στο σημείο με τέσσερις πυροσβέστες, ενώ το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, διαπίστωσε τον θάνατο του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος έκοβε καλαμιές στην περιοχή, όταν υπό άγνωστες συνθήκες έπεσε στο ρέμα. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση του θανάτου της Ζωής Σαράντη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share