Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Κορωπί: Πατέρας σκότωσε τον γιο του

Φρικιαστικό έγκλημα!

19 Απριλίου 2021 12:25
Έγκλημα στο Κορωπί: Πατέρας σκότωσε τον γιο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στις 10.10 στο Κορωπί, στην οδό Γ. Αναγνώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, δράστης είναι ένας πατέρας και θύμα ο γιος του. Ο 76χρονος πατέρας πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα στην κοιλιά και σκότωσε τον 48χρονο γιο του.

Τραγικές εξελίξεις με την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί!

Ανατρεπτικά είναι τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την αιφνίδια εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Λύση στο μυστήριο του εγκλήματος προσπαθούν να δώσουν οι Αρχές, για την μυστηριώδη εξαφάνιση στο Κορωπί, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη, μίλησε για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην εξαφάνισή της.

«Αυτή τη στιγμή γίνεται μία έρευνα γύρω από το Jumbo, την περιοχή δηλαδή που ήταν να πάει αρχικά, ενώ δυστυχώς έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες περιοχές, όπως το κέντρο της Αθήνας, ο Βόλος, η Λάρισα και η Πάτρα, περιοχές δηλαδή που έγιναν έρευνες και υπήρξαν μαρτυρίες.

Τραγικές εξελίξεις με την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί!

Δυστυχώς όλα τα στίγματα ήταν αρνητικά και παίρνουμε από την αρχή την πορεία που ακολούθησε για την συνέντευξη», υπογράμμισε ο κ. Αναστάσιος Ντούγκας.

Στις αδιάκοπες έρευνες που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή, περιλαμβάνονται και δύσβατα σημεία, με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Ντούγκα, να τονίζει ότι «Θα γίνει μία πολύ μεγάλη έρευνα γύρω από όλη την περιοχή από την οποία ελπίζουμε να βρεθούν και μάρτυρες.

Ανάμεσα στις μαρτυρίες, υπάρχει και εκείνη από τον υπάλληλο της Vodafone της περιοχής, όπου όπως αναφέρει ο ίδιος, η Άρτεμις πέρασε και ρώτησε προς τα πού είναι τα Jumbo», επεσήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο δικηγόρος, αναφορικά με τις μαρτυρίες που είχαν καταγραφεί για το κέντρο της Αθήνας, τόνισε πως βγήκαν όλες αρνητικές και έτσι προσπαθούμε να πιάσουμε και πάλι το νήμα από την αρχή.

19χρονη Κορωπι

«Παίρνουμε βήμα-βήμα το τελευταίο στίγμα της και τις τελευταίες μαρτυρίες που την έχουν δει.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως αποκλείεται να έχει στήσει την »τέλεια» εξαφάνιση», σχολίασε.

Σχετικά με τις υποψίες του να έχει πέσει η Άρτεμις θύμα trafficking, o κ. Ντούγκας ανέφερε πως πλέον αυτό το ενδεχόμενο έχει σχεδόν αποκλειστεί.

«Το Σάββατο περιμένουμε μία πολύ μεγάλη έρευνα που θα γίνει και θα έχουμε νέα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να ξετυλίξουμε το κουβάρι της εξαφάνισης».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share