Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 39χρονη μητέρα σκότωσε τον 19χρονο γιο της - Έκρυβε το πτώμα κάτω από... (Video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

17 Απριλίου 2021 11:35
Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 39χρονη μητέρα σκότωσε τον 19χρονο γιο της - Έκρυβε το πτώμα κάτω από... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Σοκάρει το αποτρόπαιο έγκλημα γυναίκας στο Οχάιο, η οποία δολοφόνησε τον 19χρονο γιο της και έκρυβε το πτώμα του επί μήνες στο υπνοδωμάτιό του. Επίσης, θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε ένα 9χρονο κορίτσι στη Ρωσία με δράστη έναν 35χρονο άνδρα ο οποίος τη βίασε πριν να την σκοτώσει.

Η σορός του Dominic Allen εντοπίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από περίπου τέσσερις μήνες που αγνοείτο. Μάλιστα, είχε δηλωθεί στις Αρχές η εξαφάνισή του, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «New York Post».

Η 39χρονη μητέρα του, Kenya Stallworth και ο 35χρονος σύντροφός της, Robert Robb, φαίνεται πως είχαν προσπαθήσει να κρύψουν το πτώμα τοποθετώντας πάνω του ρούχα και κλειδώνοντας την πόρτα του δωματίου του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στην 39χρονη απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας την Τρίτη, ενώ έως τότε τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της -ο οποίος δεν είναι ο πατέρας του άτυχου νεαρού- βρίσκονταν υπό κράτηση από τον Δεκέμβριο.

Ο πατέρας του Dominic, Marcus Allen, δήλωσε σε τοπικά μέσα πως υπήρχαν σημάδια ότι ο γιος του κακοποιούνταν.

«Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν "τι σκεφτόσασταν όταν τα κάνατε αυτά;". Δεν πήρατε απλά μακριά το παιδί μου. Πήρατε το δώρο που μου έδωσε ο Θεός» δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας του 19χρονου.

«Πήρατε τον καλύτερο φίλο της κόρης μου. Πήρατε τον ανιψιό των αδερφών μου. Τον στερήσατε από όλους όσους τον αγαπούσαν... Και για ποιο λόγο; Αγαπούσε να βοηθάει τους πάντες. Ήταν ένα υπέροχο και χαρούμενο παιδί... Είμαι περήφανος που ήμουν ο πατέρας του» κατέληξε ο Marcus Allen, ξεσπώντας για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 30χρονη μητέρα νάρκωσε και στραγγάλισε τα παιδιά της (Video)

Φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στις ΗΠΑ, όπου 30χρονη μητέρα νάρκωσε και στραγγάλισε τα παιδιά της. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα από τη Ρωσία βλέπει το φως της δημοσιότητας, όπου ένας άντρας φέρεται να αποκεφάλισε τη 33χρονη σύντροφό του.

Συγκεκριμένα, η Μάντισον ΜακΝτόναλντ από το Τέξας κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο της κοριτσιών, ενός και έξι ετών, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η ίδια, σύμφωνα με την αστυνομία, παραδόθηκε μόνη της στις Αρχές, μπαίνοντας στο κεντρικό κτήριο -όπως την κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας- και καλώντας το 911 για να ομολογήσει.

Όπως φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία η 30χρονη που ζούσε μόνη με τις δύο κόρες της, τα δύο της κορίτσια είχαν κακοποιηθεί και άρα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο για να τα προστατέψει παρά να τα σκοτώσει.

Η φερόμενη δράστιδα δεν διευκρίνισε πότε, από ποιον ή με ποιο τρόπο κακοποιήθηκαν τα παιδιά. Η αστυνομία έσπευσε στο διαμέρισμα της ΜακΝτόναλντ για να βρει τα δύο παιδιά νεκρά.

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε το γιατί. Ίσως ποτέ να μη μάθουμε τον λόγο καθώς δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί τη δολοφονία δύο μικρών παιδιών» ανέφερε ο Ρόμπερτ Ριβς, αστυνομικός του τμήματος. Στην 30χρονη ασκήθηκε δίωξη για διπλή ανθρωποκτονία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share