Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η Ζήνα Κουτσελίνη - «Τον τελευταίο καιρό ήταν...» (Video)

Europol και Interpol στην αναζήτηση των δολοφόνων

15 Απριλίου 2021 21:23
Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η Ζήνα Κουτσελίνη - «Τον τελευταίο καιρό ήταν...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η ξέγνοιαστη διάθεση και το χαμογελαστό πρόσωπο του Γιώργου Καραϊβάζ τις τελευταίες ημέρες πριν την δολοφονία του την περασμένη Παρασκευή δεν προμήνυε το κακό που συνέβη.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η στενή συνεργάτης του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» Ζήνα Κουτσελίνη που κατέθετε επί δύο ώρες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, τον τελευταίο καιρό ήταν «στα καλύτερά του» και έδειχνε με χαρά και ενθουσιασμό στους συναδέλφους του το καινούριο αυτοκίνητο του γιου του.

Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η Ζήνα Κουτσελίνη

«Ο Γιώργος τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες ήταν πολύ χαρούμενος, στα καλύτερα του. Μας έδειχνε μάλιστα και το καινούργιο αυτοκίνητο του γιου του. Ποτέ δεν μου είχε πει ότι είχε κάποιο πρόβλημα ή ότι είχε δεχτεί κάποια απειλή. Την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας του είχε φύγει στη μια το μεσημέρι, λόγω της θεματολογίας της εκπομπής. Την Παρασκευή, ειδικά, ήταν μια χαρά. Ίσως γιατί ερχόταν το Σαββατοκύριακο». Παράλληλα, «τσακίζει» καρδιές με την ανάρτησή της για τον αγαπημένο της συνάδελφο, σε μια μοναδική κατάθεση ψυχής.

Γιώργος Καραϊβάζ: Europol και Interpol στην αναζήτηση των δολοφόνων

Σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έχουν δημιουργηθεί δίκτυα επικοινωνίας με τη Europol, την Interpol και τα πληροφοριακά δίκτυα.

Σκοπός είναι να εντοπιστεί τυχόν συνεργασία για κάποια ονόματα ή πρόσωπα που έφυγαν από Γερμανία με ποινικό παρελθόν και ήρθαν στην Ελλάδα. Αυτό θα εξεταστεί αναζητώντας στοιχεία για τους εκτελεστές από το εξωτερικό ή από την Ελλάδα.

Ερευνώνται, επίσης, οι άδειες που έχουν πάρει φυλακισμένοι που ήταν εκτός φυλακής λίγες μέρες πριν τη δολοφονία, αφού σε κάποιες περιπτώσεις βγαίνουν, κάνουν μια παρανομία και επιστρέφουν ξανά στη φυλακή.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Κλείδωσε» ο τρόπος διαφυγής των δολοφόνων

Οι αρχές έχουν «κλειδώσει» τον τρόπο που διέφυγαν οι δύο δράστες από το σημείο της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ, αφού κάμερες τούς έχουν εντοπίσει να διασχίζουν στενά πριν χαθούν στην Παραλιακή.

Αυτόπτες μάρτυρες και κάμερες «έδωσαν» το δρομολόγιο της διαφυγής τους: από την Γρανικού στην Καρυάτιδος και μετά στη Μεγίστης. Εκεί τους εντόπισε κάμερα ασφαλείας με τον εκτελεστή να κρατά μπροστά του ακόμα το όπλο.

Το drone του Star κατέγραψε ακριβώς τη διαδρομή την ώρα που έγινε η στυγερή δολοφονία. Στις 14:20 το μεσημέρι καταγράφηκαν ελάχιστα αυτοκίνητα και εμπόδια, ενώ στους περαστικούς είναι βέβαιο ότι δε θα έκανε εντύπωση μία μηχανή τύπου Μπέβερλι 350 που περνούσε από το σημείο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share