Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Σε πρώτο πλάνο το πιστόλι της εκτέλεσης - Νέο βίντεο με τη διαφυγή των δραστών

Με νέο λογισμικό η επεξεργασία των βίντεο με τους εκτελεστές του

15 Απριλίου 2021 17:41
Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Σε πρώτο πλάνο το πιστόλι της εκτέλεσης - Νέο βίντεο με τη διαφυγή των δραστών
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τους δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA. Στο βίντεο φαίνεται η μηχανή με τους δυο δράστες κατά τη διαφυγή τους, να περνά την οδό Μεγίστης, ενώ διακρίνεται ο οδηγός να φοράει κράνος, και ο συνοδηγός, που φοράει σκούφο και μάσκα, να κρατάει ακόμη το όπλο στα χέρια του.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας πολυκατοικίας της περιοχής, 1,5 χιλιόμετρο μακριά από την οδό Άννινου στο παρκάκι όπου έπεσε νεκρός ο αστυνομικός συντάκτης.

Μέσα σε ένα λεπτό οι δολοφόνοι είχαν καταφέρει και είχαν διανύσει 1,5 χιλιόμετρο. Είχαν αναπτύξει μάλιστα και αρκετά μεγάλη ταχύτητα και είναι 800 μέτρα μακριά από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος όπου φαίνεται ότι κατέληξαν και από εκεί διέφυγαν προς άγνωστη μέχρι αυτήν την ώρα κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο εκτελεστής κρατούσε το όπλο γιατί ήθελε να είναι σε ετοιμότητα, έτσι ώστε αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσει εκ νέου, έχοντας αλλάξει γεμιστήρα. Παράλληλα, έκκληση να μην αναπαράγονται εικασίες για τη δολοφονία, αφήνοντας την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, κάνει μέσω των δικηγόρων της η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

Με νέο λογισμικό η επεξεργασία των βίντεο με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει βίντεο αλλά και κλήσεις που έγιναν στην περιοχή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις δικαστικές αρχές έχει ζητηθεί να κρατηθεί το υλικό τριών ημερών περασμένης εβδομάδας τόσο της ημέρας της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ όσο και τις προηγούμενες ημέρες.

Το υλικό προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας στους δρόμους όπου υπάρχουν για τον έλεγχο της κυκλοφορίας των οχημάτων, όχι μόνο στη λεωφόρο Ποσειδώνος αλλά και σε πολλά άλλα κεντρικά οδικά δίκτυα της Αθήνας έτσι ώστε να καταφέρουν οι αστυνομικοί από την ανάλυση που θα κάνουν να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σημείο όπου έχουν κρύψει τη μοτοσικλέτα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share