Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα αποκάλυψη για την δολοφονία Καραϊβάζ: Θα κατέθετε για πολύκροτη υπόθεση (Video)

«Εκδικητική μανία» πίσω από τα χτυπήματα

14 Απριλίου 2021 14:36
Νέα αποκάλυψη για την δολοφονία Καραϊβάζ: Θα κατέθετε για πολύκροτη υπόθεση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής T-live, για την δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ που έπεσε νεκρός από σφαίρες αγνώστων την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε δώσει κατάθεση για την δικογραφία της Ε.Υ.Π, για ένα σύστημα διαπλοκής εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών με τη λεγόμενη «τράπεζα της νύχτας», στην οποία φαίνεται στην κεφαλή της να βρισκόταν ο επίσης δολοφονημένος, Δημήτρης Μάλαμας.

Τις επόμενες ημέρες ο Γιώργος Καραϊβάζ θα έκανε μια νέα κατάθεση στις αρχές, ενώ είχε κάνει και πολλές αποκαλύψεις για την λόγω υπόθεση.

Παράλληλα, «φύλλο και φτερό» κάνουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της εξιχνίασης της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ όλα τα βίντεο τα οποία φτάνουν στα χέρια τους από κάμερες σε δρόμους και κατοικίες κοντά στο σημείο του εγκλήματος

Η εκδικητική μανία πίσω από τα χτυπήματα

Είναι πιθανό οι δολοφόνοι να γνώριζαν ότι θα έδινε κατάθεση και να φοβούνταν τι θα αποκάλυπτε; Αυτό θα απαντηθεί όταν εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Αίσθηση όμως προκαλεί η εκτίμηση έμπειρου αξιωματικού, με γνώση των ερευνών, για τον τρόπο εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ, ενός ανθρώπου που δεν είχε όπλο, δεν είχε φύλαξη και άρα ένας έμπειρος εκτελεστής μπορούσε να εξοντώσει εύκολα.

«Ήταν ανάγκη τόσες σφαίρες;» διερωτήθηκε ο αστυνομικός. Υπενθυμίζεται ότι ο εκτελεστής πυροβόλησε 13 φορές, με 10 σφαίρες να σκοτώνουν τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Κατά την εκτίμησή του, αυτό δείχνει εκδικητική μανία. Όπως σημείωσε με νόημα, ένας πληρωμένος δολοφόνος θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τον δημοσιογράφο με τις μισές σφαίρες αλλά ο συγκεκριμένος έδωσε διπλή χαριστική βολή στο θύμα.

«Είδα έναν άνθρωπο πεσμένο μπρούμυτα, από το κεφάλι να ρέει αίμα» - Ανατριχιαστική μαρτυρία για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ (Video)

Τα όσα αντίκρισε τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ περιέγραψε δημοτικός υπάλληλος που βρισκόταν στο σημείο, όπου ο γνωστός αστυνομικός ρεπόρτερ έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ - «Είδα έναν άνθρωπο πεσμένο μπρούμυτα, από το κεφάλι να ρέει αίμα»

Υπάλληλος του δήμου Αλίμου και αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε στο STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τραγική στιγμή που ο δημοσιογράφος έπεσε νεκρός από τους διαδοχικούς πυροβολισμούς που δέχθηκε στο σώμα και στο κεφάλι.

«Είδα ότι ήταν άνθρωπος πεσμένος μπρούμυτα, από το κεφάλι να ρέει αίμα» είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην ταχύτητα και την ψυχρότητα, με την οποία οι δύο δράστες εκτέλεσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ.

«Δεν πήραμε είδηση για πότε έγινε, πότε το έκαναν, πότε τελείωσε» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Δεν είπαν τίποτα, εμείς δεν ακούσαμε τίποτα, έγινε πολύ γρήγορα και ήταν ατάραχοι, ήταν ήρεμοι».

«Δεν ξέρω αν πήραν είδηση ότι ήμασταν και εμείς εκεί ή αν δεν έδωσαν σημασία» παρατήρησε ακόμη. «Μου έκανε εντύπωση γιατί απέναντι υπήρχαν κάμερες. Παρ' όλα αυτά δεν πτοήθηκαν» παρατήρησε.

«Ακούσαμε τον θόρυβο, γυρίσαμε, είδαμε να του δίνει τη χαριστική βολή και έφυγαν» είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, σε σχέση με το βίντεο που έχει έλθει στη δημοσιότητα, τόνισε ότι αναγνώρισε τους δύο δράστες.

«Είδα το βίντεο, αυτοί είναι, θυμόμουν ότι ο ένας φορούσε κράνος και ο άλλος όχι» είπε συγκεκριμένα.

«Μάλιστα πριν φύγουν, κοίταξαν και οι δύο κάτω, να δουν ότι όντως έγινε η ''δουλειά'' και σηκώθηκαν και έφυγαν» σημείωσε επίσης.

Η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το νήμα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, «ξεσκονίζοντας» όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες, προκειμένου να οδηγηθούν στους δύο δράστες, ενώ γίνεται λόγο για «επαγγελματίες δολοφόνους» και ένα «καλά οργανωμένο σχέδιο».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share