Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκ στις έρευνες για τη δολοφονία - Τι δείχνουν το κινητό και ο υπολογιστής του

Ο γιος του οδηγούσε το αυτοκίνητο μέχρι δυο μέρες πριν από το θάνατό του!

13 Απριλίου 2021 17:21
Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκ στις έρευνες για τη δολοφονία - Τι δείχνουν το κινητό και ο υπολογιστής του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέες αποκαλύψεις έρχονται από τις έρευνες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τους αστυνομικούς να αναζητούν πληροφορίες στο κινητό και τον υπολογιστή του στοιχεία, που θα οδηγήσουν στους δράστες και τον ηθικό αυτουργό του θανάτου του.

Οι αστυνομικοί παίρνουν συνεχώς καταθέσεις από πρόσωπα κλειδιά, μεταξύ των οποίων και η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατέθεσε στους αστυνομικούς το βράδυ της Παρασκευής όταν την επισκέφτηκαν στο σπίτι της, τη στιγμή που κυκλοφορεί ακόμη μια συγκλονιστική μαρτυρία.

Η σύζυγός του, Στάθα, ήταν εκείνη που έδωσε στους αξιωματικούς της Αστυνομίας το pin του κινητού τηλεφώνου του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά και το laptop του. Τις δύο αυτές συσκευές, όπως και έναν υπολογιστή που είχε στη δουλειά του, αναμένεται να ερευνήσουν εξονυχιστικά οι Αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι το κινητό τηλέφωνο του δημοσιογράφου ουσιαστικά καταστράφηκε, καθώς χτυπήθηκε από μία από τις σφαίρες των εκτελεστών, τα αρχεία και τα δεδομένα μπορούν να ανακτηθούν.

Γιώργος Καραϊβάζ: Το αυτοκίνητο και ο γιος του

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την παρουσιάστρια της εκπομπής του star, ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν φοβόταν κάτι ούτε ένιωθε να απειλείται. Αντιθέτως, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαρούμενος. Ενδεικτικό είναι, όπως είπε, ότι το δικό του αυτοκίνητο το οδηγούσε ο γιος του έως και την Τετάρτη.

Την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία, ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε πάει στην εκπομπή και έδειχνε στους συνεργάτες το αυτοκίνητο που είχε καταφέρει να αγοράσει για το παιδί του. «Αν φοβόταν, είναι δυνατόν ένας πατέρας να έδινε το αυτοκίνητο στον γιο του;», ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share