Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Είδα έναν άνθρωπο πεσμένο μπρούμυτα, από το κεφάλι να ρέει αίμα» - Ανατριχιαστική μαρτυρία για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ (Video)

«Έγινε πολύ γρήγορα - Ήταν ατάραχοι, ήρεμοι»

13 Απριλίου 2021 16:08
«Είδα έναν άνθρωπο πεσμένο μπρούμυτα, από το κεφάλι να ρέει αίμα» - Ανατριχιαστική μαρτυρία για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τα όσα αντίκρισε τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ περιέγραψε δημοτικός υπάλληλος που βρισκόταν στο σημείο, όπου ο γνωστός αστυνομικός ρεπόρτερ έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ - «Είδα έναν άνθρωπο πεσμένο μπρούμυτα, από το κεφάλι να ρέει αίμα»

Υπάλληλος του δήμου Αλίμου και αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε στο STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τραγική στιγμή που ο δημοσιογράφος έπεσε νεκρός από τους διαδοχικούς πυροβολισμούς που δέχθηκε στο σώμα και στο κεφάλι.

«Είδα ότι ήταν άνθρωπος πεσμένος μπρούμυτα, από το κεφάλι να ρέει αίμα» είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην ταχύτητα και την ψυχρότητα, με την οποία οι δύο δράστες εκτέλεσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ.

«Δεν πήραμε είδηση για πότε έγινε, πότε το έκαναν, πότε τελείωσε» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Δεν είπαν τίποτα, εμείς δεν ακούσαμε τίποτα, έγινε πολύ γρήγορα και ήταν ατάραχοι, ήταν ήρεμοι».

«Δεν ξέρω αν πήραν είδηση ότι ήμασταν και εμείς εκεί ή αν δεν έδωσαν σημασία» παρατήρησε ακόμη. «Μου έκανε εντύπωση γιατί απέναντι υπήρχαν κάμερες. Παρ' όλα αυτά δεν πτοήθηκαν» παρατήρησε.

«Ακούσαμε τον θόρυβο, γυρίσαμε, είδαμε να του δίνει τη χαριστική βολή και έφυγαν» είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, σε σχέση με το βίντεο που έχει έλθει στη δημοσιότητα, τόνισε ότι αναγνώρισε τους δύο δράστες.

«Είδα το βίντεο, αυτοί είναι, θυμόμουν ότι ο ένας φορούσε κράνος και ο άλλος όχι» είπε συγκεκριμένα.

«Μάλιστα πριν φύγουν, κοίταξαν και οι δύο κάτω, να δουν ότι όντως έγινε η ''δουλειά'' και σηκώθηκαν και έφυγαν» σημείωσε επίσης.

Η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το νήμα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, «ξεσκονίζοντας» όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες, προκειμένου να οδηγηθούν στους δύο δράστες, ενώ γίνεται λόγο για «επαγγελματίες δολοφόνους» και ένα «καλά οργανωμένο σχέδιο».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share