Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: Εισαγγελική παραγγελία για άμεση έρευνα για τον 32χρονο δράστη

Ραγδαίες εξελίξεις στη υπόθεση

13 Απριλίου 2021 15:33
Έγκλημα στη Μακρινίτσα: Εισαγγελική παραγγελία για άμεση έρευνα για τον 32χρονο δράστη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: Να διενεργηθεί άμεσα προκαταρκτική έρευνα για την δολοφονία των δύο αδελφών στην Μακρινίτσα του Βόλου από τον σύζυγο της 28χρονης γυναίκας, διέταξε ο Εισαγγελέας Εφετών Σταμάτης Δασκαλόπουλος.

Μέσα από την προκαταρκτική έρευνα θα διερευνηθεί ο ρόλος των συναρμόδιων υπηρεσιών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του 32χρονου δράστη του διπλού φονικού, όσον αφορά τις ψυχιατρικές εξετάσεις και κυρίως να διερευνηθεί για ποιον λόγο κυκλοφορούσε ελεύθερος και δεν είχε οδηγηθεί σε κλινική για εγκλεισμό, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ήδη οι σχετικές γνωματεύσεις και παρά τις αποφάσεις από τις 15 Ιανουαρίου. Η παραγγελία-εντολή προς διερεύνηση δόθηκε σε αντεισαγγελέα του Εφετείου Λάρισας.

Έγκλημα στη Μακρινίτσα

Αποκαλύψεις φρίκης για το έγκλημα στη Μακρινίτσα: «Την χτυπούσε...μου είχε ζητήσει να...» (Video)

Αποκαλύψεις φρίκης έρχονται στο φως για το έγκλημα στη Μακρινίτσα, με τους γείτονες της άτυχης 28χρονης να σπάνε την σιωπή τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Παράλληλα, ρίγη προκαλούν τα αποχαιρετιστήρια λόγια της αρραβωνιαστικιάς του Γιώργου Τσάπα που μαζί με την αδερφή του δολοφονήθηκαν από τον εν διαστάσει σύζυγο της τελευταίας το απόγευμα της Δευτέρας (05/04).

Οι γείτονες της κοπέλας εξήγησαν πως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε όταν μετακόμισε το ζευγάρι στη Μακρινίτσα αν και σύντομα έγινε γνωστή η βίαιη συμπεριφορά που είχε ο δράστης προς την σύζυγό του.

Οι αποκαλύψεις των γειτόνων της 28χρονης για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα

«Την χτυπούσε, μάλωναν συνεχώς, κάποιες φορές νόμιζα θα τη σκοτώσει....μου είχε ζητήσει και βοήθεια μια μέρα αλλά εμφανίστηκε αυτός και μου άλλαξε κουβέντα», αποκάλυψε μία γειτόνισσα της κοπέλας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share