Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: «Μου το έφαγαν το παιδί μου...» - Ανατριχιάζει η περιγραφή της μητέρας του για το πως έμαθε για την δολοφονία του

«Τσακίζει» κόκαλα με την περιγραφή της

13 Απριλίου 2021 15:05
Γιώργος Καραϊβάζ: «Μου το έφαγαν το παιδί μου...» - Ανατριχιάζει η περιγραφή της μητέρας του για το πως έμαθε για την δολοφονία του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και το Στρατή Λημνιό και περιέγραψε πως έμαθε ότι ο γιος της δολοφονήθηκε.

Η μητέρα του δημοσιογράφου και αστυνομικού ρεπόρτερ ανατριχιάζει με τα λόγια της, όσο μίλαγε για τον γιο της, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Παράλληλα, η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, με όση δύναμη της έχει απομείνει μετά τη δολοφονία του, βρήκε το κουράγιο να καταθέσει στην αστυνομία με σκοπό να βρεθούν οι δράστες.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ

«Μόλις τέλειωσε από το κανάλι με παίρνει ο πάτερ τηλέφωνο και μου λέει αν θα πάω στην εκκλησία, νομίζοντας ότι το ξέρω. “Ναι πάτερ, θα έρθω στην εκκλησιά”, του λέω, “φέρε και λίγα λουλουδάκια” μου λέει. Το ήξερε όλη η γειτονιά και εγώ δεν ήξερα κάτι. Στο πατρικό μου, αδερφός μου λέει: “που πας;”, “στον κήπο πάω”.

Δεν μου λένε τίποτα. Έρχομαι από το σπίτι και ήταν εδώ ο φίλος του, ο Γρηγόρης του Παπαδόπουλος. Κατέβηκε και η ανιψιά μου και μου λέει πάμε μέσα. Μου λέει: “Τον Γιώργο τον χτυπήσανε. Τον τραυματίσανε. Είναι βαριά.”

Δεν μου είπε ότι πέθανε. Με παίρνει μετά το παιδί μου, ο Δημήτρης μου και μου λέει: “Γιαγιά μου, ο μπαμπάς μου έφυγε”. Έτσι το έμαθα. Μου το έφαγαν το παιδί μου, γιατί;».

«Ο αδελφός μου ο Γιώργος Καραϊβάζ...»

Η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ θυμάται... Η ζωή στο χωριό, το όνειρο της δημοσιογραφίας και η δική της τραγική απώλεια που τον καθόρισε.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η μαρτυρία της γυναίκας που άκουσε τις σφαίρες να πέφτουν στο σπίτι της

Η μαρτυρία της γυναίκας που άκουσε τις σφαίρες να πέφτουν στο σπίτι της την στιγμή της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ.

Τι δείχνουν οι κάλυκες από το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Γιατί οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ επέλεξαν το μεσημέρι για την επίθεση. Όσα είπε ο βαλλιστικός αναλυτής Γιώργος Ραυτογιάννης στις "Αλήθειες με τη Ζήνα".

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share