Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Δε γνώριζα αν είχε...» - Όσα κατέθεσε η σύζυγός του στις Αρχές (Video)

«Όταν έφευγε από τον τηλεοπτικό σταθμό...»

13 Απριλίου 2021 13:32
Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Δε γνώριζα αν είχε...» - Όσα κατέθεσε η σύζυγός του στις Αρχές (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, με όση δύναμη της έχει απομείνει μετά τη δολοφονία του, βρήκε το κουράγιο να καταθέσει στην αστυνομία με σκοπό να βρεθούν οι δράστες. Παράλληλα, δείτε ολόκληρο το «παζλ» της στυγερής δολοφονίας.

Η κ. Στάθα, δήλωσε πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν έβγαιναν συχνά από το σπίτι. Και αν έβγαιναν θα πήγαιναν συνήθως για καφέ ή φαγητό. Ενώ, ρωτήθηκε και για τις μετακινήσεις του δημοσιογράφου όταν έφευγε από το σπίτι.

Όσα κατέθεσε η σύζυγός του Γιώργου Καραϊβάζ στις Αρχές

«Ο Γιώργος ήταν άνθρωπος της οικογένειας, του άρεσε η οικογενειακή ζωή. Όταν έφευγε από τον τηλεοπτικό σταθμό, όπου εργαζόταν, είτε ερχόταν απευθείας σπίτι, είτε πήγαινε σε συναντήσεις με συνδικαλιστές της αστυνομίας. Όταν βγαίναμε, πηγαίναμε συνήθως για καφέ ή φαγητό. Δε γνώριζα αν είχε απειληθεί από κάποιον», είπε μεταξύ άλλων.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Έλληνες οι δολοφόνοι του! Δεν ήρθαν από το εξωτερικό» (Video)

Την εκτίμηση ότι οι άνθρωποι που δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ δεν ήρθαν από το εξωτερικό εξέφρασε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος. Παράλληλα, συγκλονίζουν τα λόγια του θείου του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την στυγερή δολοφονία του.

Όπως είπε η έρευνα πρέπει να εστιαστεί πρώτα στα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ και εν συνεχεία στο σκούτερ. «Αν ψάχνουμε από το σκούτερ να βρούμε στοιχεία για να φθάσουμε στους δράστες κούνια που μας κούναγε» είπε στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι «αν υπάρχει η βούληση, θα βρεθεί η άκρη».

Αναφορικά με το σκούτερ υπογράμμισε πως «τέτοια σκούτερ στην αγορά και μαύρου χρώματος, δεν έχουν πωληθεί πάνω από 600. Ψάξτε να βρείτε σε ποιους πωλήθηκαν».

Δολοφονία Καραϊβάζ - Κατερινόπουλος: Οι δράστες δεν ήρθαν από το εξωτερικό

«Έστελνε μηνύματα μέσω της πένας του. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, επισημαίνοντας πως πρέπει να δούμε ποιους ενόχλησε ο δημοσιογράφος. Εκτίμησε πως «εάν δεν του έκλειναν το στόμα, θα έτριζαν πολλές καρέκλες» και συμπλήρωσε πως επειδή ήταν έξυπνος άνθρωπος «δεν μπορεί να μην έχει αφήσει κάπου αποθηκευμένα πράγματα».

Ο κ. Κατερινόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως οι δολοφόνοι δεν ήρθαν από το εξωτερικό. «Εγώ πιστεύω ότι οι δολοφόνοι είναι Έλληνες ή αλλοδαποί που ζουν χρόνια στην Ελλάδα» είπε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share