Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει ο θείος του - «Η αγάπη του για τη δημοσιογραφία τον έστειλε στον τάφο» (Video)

«Μας στέρησαν το χαμόγελό του, γιατί;»

13 Απριλίου 2021 09:43
Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει ο θείος του - «Η αγάπη του για τη δημοσιογραφία τον έστειλε στον τάφο» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζουν τα λόγια του θείου του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την στυγερή δολοφονία του. Παράλληλα, «σεισμός» έρχεται με την νέα αποκάλυψη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Δραστήριος από μικρός, αγαπητό παιδί σε όλο το χωριό. Χαμογελαστό παιδί. Μας στέρησαν αυτό το χαμόγελο. Αυτό το παιδί μας το στέρησαν. Τον έχωσαν μέσα στο χώμα βαθιά για να μη τον ξανά δούμε ποτέ. Αναρωτιόμαστε: Για ποιο πράγμα, γιατί; Γιατί μας στέρησαν αυτό το παιδί; Θέλουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε να μάθουμε αυτό το γιατί. Γιατί τον σκοτώσανε. Αυτό μας τρώει» δήλωσε ο κ. Νίκος Κομμάτογλου, αδερφός της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Δεν μπορούσε να πληγώσει άνθρωπο ο Γιώργος, γι’ αυτό τον αγαπούσαν όλοι» πρόσθεσε. Όπως ανέφερε ο θείος του, ο Γιώργος Καραϊβάζ αγαπούσε πολύ το χωριό του, την Καλλίφυτο Δράμας.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Η αγάπη για αυτό το επάγγελμα τον έστειλε στον τάφο»

«Όμως από μικρός αγαπούσε πολύ και τα γράμματα. Ήθελε να διαβάζει. Μου έλεγε όταν πήγαινε γυμνάσιο και ήταν στα ζώα του πατέρα του ‘’θείο θα φύγω και θα γίνω δημοσιογράφος’’. Του άρεσε αυτό το επάγγελμα. Και η αγάπη για αυτό το επάγγελμα τον έστειλε στον τάφο».

Το ησυχαστήριο του Γιώργου Καραϊβάζ στην Καλλίφυτο, ήταν το μαντρί του πατέρα του πάνω στο βουνό. Εκεί αποφορτιζόταν. «Ποτέ δεν μας μιλούσε για τη δουλειά του στην Αθήνα. Ποτέ δεν μιλούσε για την εργασία του. ‘’Όλα είναι καλά έλεγε’’ σημείωσε ο θείος του.

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ η αδερφή του πήγε χθες στο νοσοκομείο.

«Στο γιο του, τον Δημήτρη, βλέπουμε το πρόσωπο του Γιώργου. Και τον αγαπάμε πάρα πολύ. Όπως επίσης και τη γυναίκα του Γιώργου» κατέληξε ο θείος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share