Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: «Σεισμός» με την νέα αποκάλυψη - Το ζευγάρι που παραμόνευε κι έδινε πληροφορίες στους εκτελεστές

Στα ίχνη των συνεργών των δολοφόνων του δημοσιογράφου

12 Απριλίου 2021 23:40
Γιώργος Καραϊβάζ: «Σεισμός» με την νέα αποκάλυψη - Το ζευγάρι που παραμόνευε κι έδινε πληροφορίες στους εκτελεστές
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Σεισμός» έρχεται με την νέα αποκάλυψη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι, το οποίο παραμόνευε στην περιοχή κι έδινε πληροφορίες στους εκτελεστές.

To οπτικό υλικό εξετάζεται ενδελεχώς ενώ ερευνάται η περιοχή του Αλίμου για να εντοπιστεί το σκουτεράκι στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτοί είναι οι συνεργοί των δραστών της δολοφονίας του

Οι Αρχές, που παράλληλα ψάχνουν απαντήσεις και στις φυλακές, εξετάζουν τη σοβαρή πιθανότητα οι δύο εκτελεστές να ειδοποιήθηκαν από συνεργούς τους, για την ώρα εμφάνισης του Καραϊβάζ στη γειτονιά του. Μάλιστα φέρονται να παραμόνευαν κινούμενοι επί ώρα με το μηχανάκι στην ευρύτερη περιοχή, για να μην προκαλέσουν υποψίες, περιμένοντας το σινιάλο που ίσως έγινε από ένα ζευγάρι, άγνωστο στη γειτονιά, όπως αναφέρει το Star.

Οι αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να στέκονται για αρκετά λεπτά απέναντι από το παρκάκι όπου στάθμευσε το αυτοκίνητό του ο άτυχος δημοσιογράφος. Κάποια στιγμή, μάλιστα, η γυναίκα, που σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσε σκούφο στο κεφάλι και σκούρο σακάκι, έκανε μια τηλεφωνική κλήση και αμέσως μετά άρχισαν να κατηφορίζουν το μονόδρομο με τα πόδια.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, από το ίδιο στενό, ανέβηκε ανάποδα το σκούτερ με τους δύο δολοφόνους. Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε ήδη εμφανιστεί στη γειτονιά και έψαχνε να παρκάρει. Οι αστυνομικοί ψάχνουν να δουν εάν υπήρξε συνομιλία μεταξύ δύο κινητών τηλεφώνων από την ίδια Κυψέλη Κινητής Τηλεφωνίας, εκείνη τη στιγμή της Παρασκευής, 14:10 το μεσημέρι. Εάν, δηλαδή, η άγνωστη γυναίκα επικοινώνησε και ειδοποίησε τους εκτελεστές οι οποίοι κινούνταν με το μηχανάκι περίπου 300 μέτρα μακριά, ποια είναι αυτά τα τηλέφωνα και κυρίως σε ποιους ανήκουν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share