Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: «Βροχή» τα βίντεο από τη δολοφονία του - Οι κινήσεις των δραστών πριν από την εκτέλεση

Σοκ με τη στιγμή που ο ένας κάνει σινιάλο!

12 Απριλίου 2021 23:15
Γιώργος Καραϊβάζ: «Βροχή» τα βίντεο από τη δολοφονία του - Οι κινήσεις των δραστών πριν από την εκτέλεση
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Βροχή» έρχονται τα βίντεο για τις κινήσεις των δραστών πριν από την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ, με τους αστυνομικούς να τα μελετούν και ακόμη ένα να βρίσκεται στη δημοσιότητα, μετά από εκείνο του Mega.

Στο βίντεο, σύμφωνα με το Star φαίνεται ένα σκουτεράκι με δύο επιβάτες που ταιριάζει σε αυτό των δραστών, που περνάει με ταχύτητα από την οδό Ερεχθείου, προκαλώντας εντύπωση στους κατοίκους καθώς πρόκειται για ένα μικρό στενό.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει πληροφορίες από κάμερες ασφαλείας και από τη λεωφόρο Καλαμακίου. Οι εκτελεστές συνεχίζουν την πορεία τους περνώντας από δρόμους γύρω από το σημείο της δολοφονίας και μόλις βλέπουν τον δημοσιογράφο να παρκάρει, κινούνται προς το μέρος του και τον εκτελούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, από το οπτικό υλικό φαίνεται ότι οι δράστες κινούνται για λίγα λεπτά γύρω από το σημείο της εκτέλεσης, ενώ οι κινήσεις τους δείχνουν ότι ξέρουν ακριβώς πού πάνε αλλά και σε ποιο σημείο πρέπει να περιμένουν τον δημοσιογράφο.

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι κινήσεις των δραστών στην περιοχή

Οι δράστες κινούνταν συνεχώς στην ευρύτερη περιοχή για να μην δώσουν στόχο, για να μην σταματήσουν σε ένα σημείο και κινήσουν τις υποψίες και περίμεναν ένα σινιάλο, το οποίο πιθανόν δόθηκε από ένα ζευγάρι που βρισκόταν στο κοντινό παρκάκι. Κάποια στιγμή η γυναίκα που φαίνεται να φοράει σκουφί, σύμφωνα με μάρτυρα, σηκώνει το τηλέφωνο και συνομιλεί με ποιον, στη συνέχεια το ζευγάρι φεύγει και τότε έρχεται το μηχανάκι με τους δράστες. Ήδη στο σημείο έχει φτάσει και ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν αν εκείνη την ώρα που έφτασε ο Γιώργος Καραϊβάζ, υπήρχε επικοινωνία από το σημείο μεταξύ δύο κινητών.

Ειδικοί αποκαλύπτουν στο Star ότι οι δολοφόνοι ήταν αποφασισμένοι να τον σκοτώσουν είτε ο δημοσιογράφος πάρκαρε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του είτε όχι. Το σκουτεράκι πάντως που οδηγούσαν οι δράστες είναι το «κλειδί» για να βρεθούν οι δολοφόνοι, ενώ αναζητείται αν είναι κλεμμένο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share