Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: Στις φυλακές η απάντηση για τους δολοφόνους - Ο εκτελεστής το είχε ξανακάνει

Για ποιο λόγο ψάχνουν τους κρατούμενους;

12 Απριλίου 2021 21:07
Γιώργος Καραϊβάζ: Στις φυλακές η απάντηση για τους δολοφόνους - Ο εκτελεστής το είχε ξανακάνει
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με μια νέα πληροφορία να έρχεται στο φως, μετά το βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε, καθώς μπορεί η απάντηση να δοθεί μέσα από τις φυλακές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση θέλουν να μάθουν ποιες συζητήσεις γίνονταν μέσα στη φυλακή κάποιες μέρες πριν δολοφονία αλλά και μετά τη δολοφονία και μάλιστα όχι μόνο συνομιλίες κρατουμένων σε κελιά αλλά και τηλεφωνικές συνομιλίες.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ο λόγος που οι Αρχές ψάχνουν απαντήσεις στις φυλακές

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η εντολή είναι η έρευνα να ξεκινήσει από άτομα που έχουν σχέση με το οργανωμένο έγκλημα, είτε αυτοί έχουν καταδικαστεί για περιπτώσεις ανθρωποκτονιών είτε για οργανωμένο έγκλημα που έχει να κάνει με εκβιάσεις στη νύχτα.

Το πρωί της Δευτέρας (12/4) πραγματοποιήθηκε μεγάλη σύσκεψη στο αρχηγείο της Αστυνομίας με τους επιτελείς της Κατεχάκη να δίνουν εντολή στο ανθρωποκτονιών να ενεργοποιήσουν οποιαδήποτε υπηρεσία της ΕΛΑΣ αρκεί να φτάσουν σε αποτέλεσμα. Στόχος είναι να μην μείνουν μόνο στη δολοφονία, αλλά να ανοίξουν όλο το φάκελο για δολοφονίες από ανθρώπους της νύχτας που είχαμε τα τελευταία χρόνια.

Χαρακτηριστική είναι η έκφραση αστυνομικού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που ασχολείται με την υπόθεση, ο οποίος είπε για τον εκτελεστή ότι «είναι βέβαιος 100% ότι ο δράστης αυτός το έχει ξανακάνει και ότι είχε πολύ καλή στόχευση».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share