Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: Αποκάλυψη «βόμβα» από την αδελφή του - «Τον τελευταίο καιρό...»

Τι συνέβαινε με το δημοσιογράφο;

12 Απριλίου 2021 19:48
Γιώργος Καραϊβάζ: Αποκάλυψη «βόμβα» από την αδελφή του - «Τον τελευταίο καιρό...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια μεγάλη αποκάλυψη έγινε για τον Γιώργο Καραϊβάζ, με την αδελφή του να εμφανίζεται συντετριμμένη, αλλά και να αναφέρει, σε κοινή της συνέντευξη με το θείο του, ότι τον τελευταίο καιρό κάτι συνέβαινε με το δημοσιογράφο, τη στιγμή που έγιναν γνωστές και οι επικοινωνίες της μητέρας του.

«Μας τρώει αυτό το γιατί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο θείος του δημοσιογράφου, Νίκος Κομάτογλου. «Πάντα δούλευε για να βγάζει τις αλήθειες, αλλά το παιδί το φάγανε, μας τρώει αυτό το γιατί, χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια της, η δε μάνα του είναι σε άθλια κατάσταση» είπε, μιλώντας στο Mega.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν από μία οικογένεια που είχε ο πατέρας του ζώα, μικρό παιδί βοσκούσε αυτά τα ζώα. Είχε αγάπη για τα βιβλία και μου έλεγε θείο, εγώ θα φύγω θα γίνω δημοσιογράφος. Αυτό έγινε, αστυνομικός συντάκτης. Έφυγε από δω μόνος του και έφτασε εκεί που έφτασε».

Γιώργος Καραϊβάζ: Ρίχνει φως η αδελφή του με νέα αποκάλυψη

Η αδελφή του θύματος, Ανατολή Καραϊβάζ, μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια. «Μεγαλώσαμε στην Καλλίφυτο Δράμας, φτωχικά ήταν τα παιδικά μας χρόνια, ήμασταν παιδιά της αγροτιάς, παιδιά που βοηθούσαμε τους γονείς μας, ηταν παδί χαμηλών τόνων, ήταν του σχολείου, του διαβάσματος αλλά έκανε αγροτικές δουλειές όσο μπορούσε μέχρι που έφυγε για την Αθήνα για να σπουδάσει» ανέφερε.

Η ίδια ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα ο αδερφός της της φαινόταν σκεπτικός. «Μου φάνηκε ότι κάτι έχει. Τον πήρα τηλέφωνο, του λέω αδερφέ μου είσαι καλά; Μου λέει είμαι καλά… Δεν έχω τίποτα μου είπε: Είμαι καλά και θέλω να είσαι κι εσύ καλά, να κοιτάζεις τον εαυτό σου».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share