Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Γιώργος Καραϊβάζ: Η στιγμή που η σύζυγός του έμαθε ότι είναι νεκρός - Τον έψαχνε να καλύψει το ρεπορτάζ! (Video)

Κατέρρευσε ο γιος του όταν αναγνώρισε τα ρούχα του

12 Απριλίου 2021 14:11
Γιώργος Καραϊβάζ: Η στιγμή που η σύζυγός του έμαθε ότι είναι νεκρός - Τον έψαχνε να καλύψει το ρεπορτάζ! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σπαρακτικές σκηνές περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, όταν την Παρασκευή προσπαθούσε να μάθει αν όντως ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν νεκρός. Παράλληλα, «πρόβα» φαίνεται να είχαν κάνει οι εκτελεστές την δολοφονία του, ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο να είχαν προσπαθήσει να τον σκοτώσουν ξανά!

«Με ενημέρωσε ένας συνάδελφος ότι χτύπησαν τον Γιώργο. Δεν τον πίστεψα. Προσπάθησα να μάθω τι είχε συμβεί. Τηλεφώνησα στον Μανώλη Ασαριώτη, δεν ήξερε τίποτα. Μετά κάλεσα τον Σπύρο Λεβειδιώτη, ούτε εκείνος γνώριζε.

Πήρα τη γυναίκα του, τη Στάσα και αμέσως μου είπε: “Γιώργο, έπαθε κάτι ο Γιώργος;” Τη ρώτησα γιατί το λέει αυτό, και τότε μου είπε πως είχε γίνει κάτι έξω από το σπίτι της, κοντά στο αυτοκίνητο του Γιώργου. Μετά άκουσα μια αναστάτωση, φωνές και έκλεισε το τηλέφωνο», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Εκείνος που βγήκε στον δρόμο για να δει τι συμβαίνει, ήταν ο 19χρονος γιος του δημοσιογράφου, ο Δημήτρης. Προσπαθούσε να πλησιάσει, να σπάσει τον αστυνομικό φραγμό, ήλπιζε να μην επαληθευτεί ο φόβος που τον είχε κατακλύσει.

«Είδε τα ρούχα του πατέρα του. Τον αναγνώρισε μέσα στα αίματα, πεσμένο στο έδαφος και κατέρρευσε», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ τον έψαχνε για να καλύψει το ρεπορτάζ

Η Ζήνα Κουτσελίνη από την πλευρά τις περιέγραψε εκείνες τις τελευταίες στιγμές στην εκπομπή. Όπως είπε, ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το πλατό στις 13:40. Είχε τηλεφωνήσει στη σύζυγό του και την είχε ρωτήσει τι είχε ετοιμάσει για φαγητό.

Εκείνη τον περίμενε για να φάνε όλοι μαζί, όπως γινόταν σχεδόν κάθε μεσημέρι. Η ώρα περνούσε και ο Γιώργος καθυστερούσε να επιστρέψει. Άκουσε την αναστάτωση έξω από το σπίτι της, αλλά δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Η τραγική ειρωνία; Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ προσπαθούσε, όπως είπε η παρουσιάστρια, να βρει τον σύζυγό της για να του πει να επιστρέψει γρήγορα για να καλύψει το ρεπορτάζ της δολοφονίας.

Ήταν εκείνος το αντικείμενο του ρεπορτάζ και όχι ο δεινός ρεπόρτερ που αναζητούσε τις πληροφορίες.

Οι συνεργάτες του, οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο δικός τους Γιώργος βρήκε έναν τέτοιο θάνατο. Κάποιους φαίνεται ενόχλησε και θέλησαν να του κλείσουν το στόμα, σημειώνοντας έτσι ένα τεράστιο πλήγμα στη δημοκρατία και την ελευθερία του Τύπου.

Οι συνάδελφοί του ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να σταματήσουν, μέχρι να βρουν τους δολοφόνους του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share