Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

Έγκλημα στην Μακρινίτσα: «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;» - Τι αναφέρει ο δολοφόνος

Τι κατέθεσε στον ανακριτή ο 31χρονος δράστης

11 Απριλίου 2021 14:33
Έγκλημα στην Μακρινίτσα: «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;» - Τι αναφέρει ο δολοφόνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στην Μακρινίτσα: Τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί ο διορισμός πραγματογνώμονα, προκειμένου να αποφανθεί αν ο 31χρονος Δ.Ρ., δράστης του διπλού φονικού της Μακρινίτσας, έχει το ακαταλόγιστο ή είχε συνείδηση των πράξεών του.

Αυτό θα κρίνει, σύμφωνα με το The Newspaper, και αν θα προφυλακιστεί στις Φυλακές Κορυδαλλού ή στο Ψυχιατρείο των Φυλακών. Ωστόσο ο δικηγόρος του 31χρονου δολοφόνου ζήτησε την παρακολούθηση του δράστη από ειδικούς και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Δημήτρη Βούλγαρη, ούτε ενώπιον του ανακριτή είχε συνείδηση του τι ακριβώς συμβαίνει. Μάλιστα, ρωτούσε αν στη διαδικασία θα ήταν παρών ο νεκρός από τις μαχαιριές του 30χρονος γαμπρός του, ενώ παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι παρούσα η νεκρή σύζυγός του, αφού πίστευε ότι “θα κρατούσε το παιδί τους” που είναι μόλις 2,5 ετών.

Έγκλημα στην Μαρκινίτσα

Τι αναφέρει στον ανακριτή ο δράστης

Στον ανακριτή, επανέλαβε τη φράση που δημοσιοποίησε από τα πρώτα λεπτά της κράτησής του και είπε αρχικά στους αστυνομικούς. «Έχω ένα μαύρο πέπλο» τόνιζε ξανά και ξανά, ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν είχε κάνει κάτι τόσο κακό.

«Θυμάμαι μόνο ότι έσπασα το τζάμι της πόρτας» είπε χαρακτηριστικά, ξεχνώντας ότι αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 52χρονη πεθερά του, και δολοφόνησε την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της. «Η πεθερά μου φώναζε ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο. Μετά δε θυμάμαι τι έγινε», συμπλήρωσε και συνέχισε: «Φεύγοντας συνάντησα τον αδερφό της γυναίκας μου και τον έσπρωξα, αφού δε βρήκα το παιδί μου στο σπίτι».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share