Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: «Σπαράζει» καρδιές η αδελφή του - «Αγάπη μου δεν μπορώ να σου πω καλό παράδεισο…»

Συγκλονίζει αποχαιρετώντας το μικρό της αδελφό - Στο Καλλίφυτο Δράμας η κηδεία

11 Απριλίου 2021 11:37
Γιώργος Καραϊβάζ: «Σπαράζει» καρδιές η αδελφή του - «Αγάπη μου δεν μπορώ να σου πω καλό παράδεισο…»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δε βρίσκεται πια εν ζωή, με τη δολοφονία του να συγκλονίζει την Ελλάδα και τις Αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από την υπόθεση, τη στιγμή που η αδελφή του «σπαράζει» καρδιές με την ανάρτησή της για τον δημοσιογράφο.

Η κηδεία του Καραϊβάζ θα γίνει στο Καλλίφυτο Δράμας, πέντε χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Στον τόπο καταγωγής του, όπου και θα ταφεί, η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Απαντες μιλούν για έναν σεμνό, ταπεινό κι αξιοπρεπή άνθρωπο που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο καταγωγής του.

Γιώργος Καραϊβάζ: Η κηδεία στον τόπο καταγωγής του και η «σπαρακτική» ανάρτηση της αδελφής του

Η κηδεία, που θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής (11/4) θα τελεστεί στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, λίγο έξω από την κοινότητα με τους παρευρισκόμενους να είναι ελάχιστοι, λόγω και των αυστηρών μέτρων για την πανδημία. Τον Γιώργο Καραϊβάζ θα αποχαιρετήσουν η μητέρα του, η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό, καθώς και οι λοιποί στενοί συγγενείς, ενώ δεδομένο θεωρείται ότι όλο το χωριό θα επιδιώξει να παραστεί στο τελευταίο «αντίο».

Οπως μετέδωσε στην εκπομπή του Open TV «Ελα χαμογέλα» ο Θανάσης Φυλακτός, δημοσιογράφος του Star Βορείου Ελλάδος συγκλονίζει η ανάρτηση της αδελφής του. «Αγόρι μου, αδελφούλη μου, δεν μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή. Για μένα ήσουν ο μικρός μου αδελφός, δεν μπορώ να σου πω καλό παράδεισο γιατί δεν ήσουν γι αυτό το ταξίδι», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση της αδελφής του δολοφονηθέντα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share