Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: «Καταπέλτης» ο Πάνος Σόμπολος - «Ήταν εκδίκηση, ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση»

«Δεν φοβόταν, δεν είχε όπλο πάνω του...»

10 Απριλίου 2021 09:59
Γιώργος Καραϊβάζ: «Καταπέλτης» ο Πάνος Σόμπολος - «Ήταν εκδίκηση, ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Καταπέλτης» υπήρξε ο Πάνος Σόμπολος σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τον κορυφαίο αστυνομικό ρεπόρτερ να αναφέρεται στις λεπτομέρειες του εγκλήματος και το με ποια κίνητρα αυτό έγινε, με νεότερα στοιχεία να έρχονται στην φόρα.

Αρκετοί καλεσμένοι υπήρξαν στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του Open και το λόγο πήρε πρώτα η Άρια Καλύβα, δημοσιογράφος στο Πρώτο Θέμα, σχολίασε μιλώντας στο Open και τη Φαίη Μαυραγάνη ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν έδειχνε να φοβάται κάτι. «Δεν φοβόταν, δεν είχε εκφράσει κάτι τέτοιο. Κυκλοφορούσε χωρίς φρουρά, δεν είχε όπλο».

Γιώργος Καραϊβάζ: Το σχόλιο του Πάνου Σόμπολου για τη δολοφονία του

Αξίζει να σημειωθεί ότι για «ρεπορτάζ που είχε ενοχλήσει» έκανε λόγο και ο Πάνος Σόμπολος, ο οποίος μάλιστα μίλησε για «εκδίκηση». «Επέλεξαν να τον βγάλουν από τη μέση, υπάρχει προβληματισμός», είπε χαρακτηριστικά. «Με είχαν απειλήσει και εμένα στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου ότι θα μου κόψουν τα γεννητικά μου όργανα», ανέφερε ο κ. Σόμπολος.

Ο βαλλιστικός αναλυτής Γ. Ραυτογιάννης τόνισε ότι η βαλλιστική έρευνα μπορεί να μας καταδείξει δεδομένα της ενέργειας. «Οι δράστες παρακολουθούσαν τον Γιώργο, ήξεραν το σημείο. Δεν γνωρίζουμε αν τον ακολουθούσαν ή αν είχαν στήσει καρτέρι. Εκτιμώ ότι ισχύει το δεύτερο. Ίσως ήταν πληρωμένοι δολοφόνοι». Δεν είναι βέβαιο αν φορούσαν κράνος και οι δύο σύμφωνα με τον κ. Ραυτογιάννη, ενώ όπως είπε το ότι έγινε η επίθεση μέρα μεσημέρι ήταν στοιχείο αιφνιδιασμού. «Πρέπει να είχαν και άλλο μέσο διαφυγής από το σκούτερ, δεν πρέπει να υπήρχε υποστηρικτική ομάδα. Επίσης σημαντικό είναι και αν χρησιμοποίησαν σιγαστήρα ή όχι. Αν είχαν σιγαστήρα τότε οδηγούμαστε σε οργανωμένο έγκλημα», ανέφερε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share