Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρτυρία-σοκ για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ: «Είδα τους δράστες να του ρίχνουν τη χαριστική βολή στο κεφάλι!» (Video)

Εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου!

9 Απριλίου 2021 20:59
Μαρτυρία-σοκ για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ: «Είδα τους δράστες να του ρίχνουν τη χαριστική βολή στο κεφάλι!» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβαζ: Σοκάρει η μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα στην κάμερα του MEGA που όπως υποστήριξε είδες τους δράστες να του ρίχνουν την χαριστική βολή, πυροβολώντας τον στο κεφάλι. Για να είναι σίγουροι ότι θα εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου του. Επίσης, δείτε μια φωτογραφία-ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεσή του.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο σκουτεράκι – σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες – και τράπηκαν σε φυγή. Έως τώρα δεν έχει εντοπιστεί το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δύο άνδρες. Δεν αποκλείεται να το έχουν εγκαταλείψει σε κάποιο σημείο για να συνεχίσουν την διαφυγή τους.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ υπήρχαν τρεις υπάλληλοι του δήμου Αλίμου που κλάδευαν κάποια λουλούδια. Μόλις ολοκληρώθηκε η δουλειά τους, εμφανίστηκαν οι δύο δολοφόνοι. Οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις τους είναι πολύ σημαντικές.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ωστόσο αξίζει να αναφέρουν ότι στο σημείο ήταν ανώτατος αξιωματικός που υπηρετεί στο τμήμα εκβιαστών. Είναι σημαντική η παρουσία του εδώ γιατί δίνει μια διάσταση για το που προσανατολίζονται οι αρχές.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Το παρασκήνιο της εν ψυχρώ εκτέλεσης - Ο λόγος που δεν πάρκαρε το όχημα του στο γκαράζ (Video)

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Μπροστά στα έντρομα μάτια των υπαλλήλων του Δήμου οι οποίοι εκείνη την ώρα καθάριζαν το μικρό τριγωνικό παρκάκι στο λόφο Πανί στον Άλιμο, εκτέλεσαν οι δύο δράστες τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, λίγα λεπτά μετά τις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή μικρού κυβισμού (σκουτεράκι) πλησίασαν τον δημοσιογράφο και τον πυροβόλησαν 12 φορές και όχι 17 όπως αναφέρθηκε στις πρώτες πληροφορίες. Μάλιστα ο ένας από τους δύο σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσε ρούχα με παραλλαγή.

Είχε παραχωρήσει τη θέση στον γιο του

Ο δημοσιογράφος δεν πάρκαρε ποτέ το αυτοκίνητο του σε εκείνο το σημείο, διότι είχε χώρο στάθμευσης στην οικία του. Εδώ και δύο ημέρες όμως, είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο για τον 20χρονο γιο του, το οποίο πάρκαρε στο γκαράζ της πολυκατοικίας του.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε παραχωρήσει τη θέση στο παιδί του και έτσι ο ίδιος στάθμευε το όχημα του σε σημεία που έβρισκε ελεύθερο χώρο, κοντά στο σπίτι του.

Οι σκηνές που ακολούθησαν αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία, παραπέμπουν σε αρχαία τραγωδία. Παρότι δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί καθώς όπλο το οποίο χρησιμοποιήσαν οι άνανδροι δράστες είχε σιγαστήρα, οι γείτονες αντελήφθησαν ότι κάποιος δολοφονήθηκε.

Σε κατάσταση σοκ ο γιος του

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσε και ο 20χρονος γιος του Γιώργος προκειμένου να δει τι συνέβη, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα ότι ο άνδρας που είχε πέσει νεκρός από πυροβολισμούς, ήταν ο πατέρας του. Τα όσα ακολούθησαν θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη που των ανθρώπων που βρέθηκαν μπροστά σε αυτές τις εικόνες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share