Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: Όταν γιόρταζε τα γενέθλιά του στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη (Video)

Από το 2017 συνεργαζόταν με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

9 Απριλίου 2021 19:45
Γιώργος Καραϊβάζ: Όταν γιόρταζε τα γενέθλιά του στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γιώργος Καραϊβάζ: Συντετριμμένοι είναι η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, αλλά και η κοινή γνώμη από τη στυγερή δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η ενέδρα θανάτου στον γνωστό δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ του Star είχε στηθεί από δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού. Την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οι δυο δράστες τον πυροβόλησαν πολλές φορές. Στο σημείο βρέθηκαν 12 κάλυκες και εικάζεται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ελεύθερο Τύπο, ενώ για πολλά χρόνια ήταν στον ΑΝΤ1, στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Τον Ιανουάριο του 2017, ο Γιώργος Καραϊβάζ σταμάτησε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και λίγο αργότερα ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Star και με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Είχε τη δική του ιστοσελίδα, το bloko.gr. Ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο, περίπου 20 ετών.

Οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι σοκαρισμένοι… Μάλιστα, στις 27 Νοεμβρίου του 2017, όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε τα γενέθλιά του, η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συντελεστές της εκπομπής, του είχαν κάνει έκπληξη και του είχαν τραγουδήσει το «Happy Birthday».

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Το παρασκήνιο της εν ψυχρώ εκτέλεσης - Ο λόγος που δεν πάρκαρε το όχημα του στο γκαράζ (Video)

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Μπροστά στα έντρομα μάτια των υπαλλήλων του Δήμου οι οποίοι εκείνη την ώρα καθάριζαν το μικρό τριγωνικό παρκάκι στο λόφο Πανί στον Άλιμο, εκτέλεσαν οι δύο δράστες τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, λίγα λεπτά μετά τις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή μικρού κυβισμού (σκουτεράκι) πλησίασαν τον δημοσιογράφο και τον πυροβόλησαν 12 φορές και όχι 17 όπως αναφέρθηκε στις πρώτες πληροφορίες. Μάλιστα ο ένας από τους δύο σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσε ρούχα με παραλλαγή.

Είχε παραχωρήσει τη θέση στον γιο του

Ο δημοσιογράφος δεν πάρκαρε ποτέ το αυτοκίνητο του σε εκείνο το σημείο, διότι είχε χώρο στάθμευσης στην οικία του. Εδώ και δύο ημέρες όμως, είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο για τον 20χρονο γιο του, το οποίο πάρκαρε στο γκαράζ της πολυκατοικίας του.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε παραχωρήσει τη θέση στο παιδί του και έτσι ο ίδιος στάθμευε το όχημα του σε σημεία που έβρισκε ελεύθερο χώρο, κοντά στο σπίτι του.

Οι σκηνές που ακολούθησαν αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία, παραπέμπουν σε αρχαία τραγωδία. Παρότι δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί καθώς όπλο το οποίο χρησιμοποιήσαν οι άνανδροι δράστες είχε σιγαστήρα, οι γείτονες αντελήφθησαν ότι κάποιος δολοφονήθηκε.

Σε κατάσταση σοκ ο γιος του

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσε και ο 20χρονος γιος του Γιώργος προκειμένου να δει τι συνέβη, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα ότι ο άνδρας που είχε πέσει νεκρός από πυροβολισμούς, ήταν ο πατέρας του. Τα όσα ακολούθησαν θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη που των ανθρώπων που βρέθηκαν μπροστά σε αυτές τις εικόνες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share