Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Προφυλακιστέος ο 72χρονος δράστης

Πάνω από 3 ώρες η απολογία του

9 Απριλίου 2021 16:08
Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Προφυλακιστέος ο 72χρονος δράστης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 72χρονος άνδρας που πυροβόλησε θανάσιμα τον 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ειδών κινητής τηλεφωνίας στην πόλη της Κυπαρισσίας, εξαιτίας του "φουσκωμένου" λογαριασμού του κινητού του.

Η απολογία του ηλικιωμένου λαχειοπώλη για τη δολοφονία κράτησε πάνω από 3 ώρες, ενώ αμέσως μετά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Προφυλακιστέος ο 72χρονος δράστης

Κυπαρισσία: Νέα σοκαριστική μαρτυρία για το φονικό: «Τώρα που σε σκότωσα, πάρε την αστυνομία» (Vid)

Κυπαρισσία: Νέες αποκαλύψεις για το φονικό που έγινε στην Κυπαρισσία, έφερε στο φως της δημοσιότητας μια γυναίκα που ήταν παρούσα στο τραγικό συμβάν.

Το νέο στοιχεία που έρχεται στην επιφάνεια, είναι η μαρτυρία που έφερε στην δημοσιότητα o Alpha από μία βιολόγο που ήταν έξω από το κατάστημα που έγινε η δολοφονία. «Βλέπω το δράστη να βγαίνει με το όπλο στα χέρια και να λέει στον Κωνσταντίνο: “τώρα που σε σκότωσα, πάρε τηλέφωνο την Αστυνομία που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις”. Συνέχισε να κάνει βόλτες γύρω από το αμάξι μου.

Δεν έβγαινα μήπως πυροβολήσει κι εμένα. Μόλις έφυγε μπήκα στο μαγαζί και ρώτησα: παιδιά, χτύπησε κάποιος; Πήγα πίσω από τον πάγκο, βρήκα τον Κωνσταντίνο και προσπάθησα να του δώσω κουράγιο. Έπιανα σφυγμό μέχρι τη στιγμή που τον βάλαμε στο φορείο. Εκεί είδα ότι δεν είχε σφυγμό».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο ηλικιωμένος λαχειοπώλης παραμένει αμετανόητος για την πράξη του, λέγοντας πως ήταν θέμα τιμής, ενώ έχει αρνηθεί την εκπροσώπησή του από δικηγόρο, ζητώντας να του επιβληθεί η ανώτερη ποινή για την πράξη του.

Θρήνος στην κηδεία

Η Κυπαρισσία από προχθές πενθεί το χαμό του 39χρονου. Κάτοικοι κι επαγγελματίες ήταν συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι, ενώ στο κατάστημα του 39χρονου από το πρωί ο κόσμος τοποθετούσε λουλούδια και κεράκια για καλό ταξίδι και ανάπαυση της ψυχής του.

Χθες το απόγευμα, θρήνος και οδύνη στον ναό του Αγίου Αθανασίου Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία από το Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο, με τήρηση των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του αδικοχαμένου πατέρα, τον οποίο όλοι χαρακτήριζαν ευγενικό και πράο. Οδυνηρός δε ο τελευταίος αποχαιρετισμός στο Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου. Χθες ανακοίνωση εξέδωσε και η Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ, η οποία εκφράζει την οδύνη της για το θλιβερό συμβάν, κάνοντας λόγο για τραγική απώλεια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share