Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 30χρονη μητέρα νάρκωσε και στραγγάλισε τα παιδιά της (Video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

8 Απριλίου 2021 19:59
Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 30χρονη μητέρα νάρκωσε και στραγγάλισε τα παιδιά της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στις ΗΠΑ, όπου 30χρονη μητέρα νάρκωσε και στραγγάλισε τα παιδιά της. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα από τη Ρωσία βλέπει το φως της δημοσιότητας, όπου ένας άντρας φέρεται να αποκεφάλισε τη 33χρονη σύντροφό του.

Συγκεκριμένα, η Μάντισον ΜακΝτόναλντ από το Τέξας κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο της κοριτσιών, ενός και έξι ετών, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η ίδια, σύμφωνα με την αστυνομία, παραδόθηκε μόνη της στις Αρχές, μπαίνοντας στο κεντρικό κτήριο -όπως την κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας- και καλώντας το 911 για να ομολογήσει.

Όπως φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία η 30χρονη που ζούσε μόνη με τις δύο κόρες της, τα δύο της κορίτσια είχαν κακοποιηθεί και άρα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο για να τα προστατέψει παρά να τα σκοτώσει.

Η φερόμενη δράστιδα δεν διευκρίνισε πότε, από ποιον ή με ποιο τρόπο κακοποιήθηκαν τα παιδιά. Η αστυνομία έσπευσε στο διαμέρισμα της ΜακΝτόναλντ για να βρει τα δύο παιδιά νεκρά.

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε το γιατί. Ίσως ποτέ να μη μάθουμε τον λόγο καθώς δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί τη δολοφονία δύο μικρών παιδιών» ανέφερε ο Ρόμπερτ Ριβς, αστυνομικός του τμήματος. Στην 30χρονη ασκήθηκε δίωξη για διπλή ανθρωποκτονία.

Φρικιαστικό έγκλημα: Άνδρας στραγγάλισε, σκότωσε και τεμάχισε την 49χρονη σύζυγό του

Φρικιαστικό έγκλημα: Σοκ προκάλεσε στη Βρετανία η είδηση της δολοφονίας μιας 49χρονης από το σύζυγό της, ο οποίος αφού τη στραγγάλισε στη συνέχεια την τεμάχισε και τοποθέτησε τα κομμάτια της σε σάκους απορριμμάτων. Επίσης, φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στο Οχάιο των ΗΠΑ με έναν πατέρα να σκοτώνει το ίδιο του το παιδί με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Ο Τόμας Μακάν τσακώθηκε με τη σύζυγό του, Ιβόν, επειδή εκείνη έβγαλε από την κατάψυξη τα πατατάκια που φύλαγε εκείνος. Ο καυγάς έφερε την άγρια δολοφονία της Ιβόν, με την οποία ο Τόμας είχε αποκτήσει μάλιστα παιδιά και εγγόνια.

Μετά το άγριο έγκλημα, ο Μακάν πήρε τις σακούλες απορριμμάτων και τις άφησε σε διάφορα σημεία του Στόκπορτ. Μια όμως από τις σακούλες τις φρίκης εντόπισε ένας άνδρας ο οποίος είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα.

Αφού όμως δολοφόνησε τη σύζυγό του, ο Μακάν πήρε το κινητό τηλέφωνο της Ιβόν και έστειλε SMS στα μέλη της οικογένειάς γράφοντας πως φεύγει από την περιοχή.

Άνδρας στραγγάλισε, σκότωσε και τεμάχισε την 49χρονη σύζυγό του

Εκτός από τις σακούλες, αυτό που πρόδωσε τον Τόμας είναι πως το τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού μπάρμπεκιου, κάτι που προκάλεσε τις υποψίες. Ο Μακάν καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share