Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Οικογενειακή τραγωδία στη Μακρινίτσα: Ο 31χρονος κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά των δύο αδελφών

Αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα!

8 Απριλίου 2021 07:42
Οικογενειακή τραγωδία στη Μακρινίτσα: Ο 31χρονος κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά των δύο αδελφών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το φρικτό διπλό έγκλημα στην Μακρινίτσα!

Συγκεκριμένα με πρόθεση να σκοτώσει πήγε στη Μακρινίτσα ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού της περασμένης Δευτέρας, που άφησε πίσω του νεκρή την 28χρονη πρώην γυναίκα του και τον 30χρονο κουνιάδο του, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, αφού τα δυο αδέλφια φέρουν από ένα καθοριστικό χτύπημα στην καρδιά, που τους οδήγησε στον θάνατο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ το χτύπημα, που τους κατάφερε με το μαχαίρι, που είχε στην κατοχή του (25εκ. λάμα) από το καλοκαίρι πάνω του- σύμφωνα με τις δηλώσεις και του συνηγόρου του φερόμενου ως δράστη- εισχώρησε και στα δυο αδέλφια τόσο βαθιά, που η τρώση προκάλεσε ρήξη του μυοκαρδίου σε τέτοια και τόση έκταση που δεν γίνεται χωρίς πρόθεση.

Στην ιατροδικαστική έκθεση, που υπογράφει η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, επιπλέον περιγράφονται και τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στέρνο, τα οποία όμως δεν ήταν τα μοιραία. Ενώ αναφορικά με τα τραύματα στην καρδιά αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «τα χτυπήματα σε βάρος των δυο αδελφών στην καρδιά, έχουν κατωφερή πορεία», είτε γιατί τα θύματα είχαν ήδη λυγίσει από τις προηγούμενες μαχαιριές, είτε γιατί προσπάθησαν να προστατευθούν και είχαν λυγίσει το σώμα τους. Παρατήρηση, που οδηγεί στο συμπέρασμα, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική έκθεση, ότι ο φερόμενος ως δράστης βρίσκονταν σε πλεονεκτική θέση.

Βουβός πόνος στο τελευταίο αντίο των δύο δολοφονημένων αδελφών

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκκλησία της Μακρινίτσας. Εκεί πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Κωνσταντίνας και του Γιώργου Τσάπα, ενώ στο πλάι των απαρηγόρητων γονέων τους βρίσκονταν φίλοι και συγγενείς. Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr η 28χρονη μητέρα ενός παιδιού 2,5 ετών, μπήκε πριν δύο χρόνια νυφη σε αυτή την εκκλησία, πριν από έναν χρόνο ως μητέρα στη βάφτιση του παιδιού της και σήμερα νεκρή για το τελευταίο της ταξίδι.

Δείτε βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share