Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία: Άνδρας αποκεφάλισε την 33χρονη σύντροφό του (Video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

1 Απριλίου 2021 21:51
Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία: Άνδρας αποκεφάλισε την 33χρονη σύντροφό του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα φρικιαστικό έγκλημα από τη Ρωσία βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας άντρας φέρεται να αποκεφάλισε τη 33χρονη σύντροφό του, την οποία προηγουμένως είχε κατηγορήσει ότι χρησιμοποιούσε τον τίτλο ομορφιάς που είχε κερδίσει για να φλερτάρει με άλλους άντρες. Επίσης, σοκ προκάλεσε στη Βρετανία η είδηση της δολοφονίας μιας 49χρονης από το σύζυγό της, ο οποίος αφού τη στραγγάλισε στη συνέχεια την τεμάχισε και τοποθέτησε τα κομμάτια της σε σάκους απορριμμάτων.

Η σορός της 33χρονης μητέρας δύο παιδιών Olga Shlyamina βρέθηκε σε ένα δάσος που είχε καλυφθεί από χιόνι στην όλη Novodvinsk, σύμφωνα με τη Sun.

Ο ζηλιάρης άντρας, Vyacheslav Samoilov, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, συνελήφθη ως ύποπτος για τον φόνο της, όπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα.

Ο Samoilov φέρεται έδερνε την όμορφη μελαχρινή γυναίκα, την οποία είχε γνωρίσει μετά από δύο αποτυχημένους γάμους, σε ξεσπάσματα ζήλιας που κορυφώθηκαν όταν εκείνη κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς.

Ο άντρας κατηγορούσε την Shlyamina ότι φλέρταρε με έναν συνάδελφό της, την κάλεσε έτσι για μια βόλτα στο απομονωμένο δάσος, όπου φέρεται να την αποκεφάλισε και στη συνέχεια να έκρυψε το πτώμα της στο χιόνι.

Η σορός της εντοπίστηκε πέντε μέρες μετά την εξαφάνισή της. Η νεαρή γυναίκα δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά της από τότε που έφυγε από το σπίτι της στις 20 Μαρτίου. Οι αγαπημένοι της άνθρωποι επικοινώνησαν με την αστυνομία που άρχισε να την αναζητά.

Μετά τη σύλληψή του, ο Samoilov ομολόγησε μόνο ότι είχε χτυπήσει τη σύντροφό του αλλά αρνήθηκε την δολοφονία. Η έρευνα για τον θάνατό της βρίσκεται σε εξέλιξη.

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε τον 5χρονο παιδί του!

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στο Οχάιο των ΗΠΑ με έναν πατέρα να σκοτώνει το ίδιο του το παιδί με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ. Φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε και στο νοσοκομείο της πόλης Φατέζ της Ρωσίας, καθώς ένας 30χρονος γιατρός βίασε και στη συνέχεια στραγγάλισε μια 21χρονη νοσοκόμα.

Μάλιστα τη σοκαριστική ομολογία άκουσε ο τηλεφωνητής της αμέσου δράσεως την οποία κάλεσε ο 31χρονος άνδρας. «Μόλις σκότωσα το παιδί μου» είπε ο 31χρονος στον αστυνομικό προσθέτοντας στη συνέχεια «ακούω φωνές».

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι στην πόλη Πάρμα του Οχάιο των ΗΠΑ το οποίο τους υπέδειξε ο 31χρονος πατέρας βρήκαν το άψυχο κορμί του 5χρονου αγοριού.

«Είναι νεκρός… στο σαλόνι» συνέχισε ο 31χρονος στην σοκαριστική κλήση ο οποίος στην ερώτηση γιατί σκότωσε το παιδί του απάντησε «δεν ξέρω».

Σύμφωνα με τον θείο του 5χρονου, ο 31χρονος είχε προσφάτως πάρει εξιτήριο από ένα κέντρο ελέγχου της συμπεριφοράς και είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή που του είχε συσταθεί.

Πατέρας σκότωσε τον 5χρονο παιδί του!

Ο 31χρονος είχε περάσει αρκετό διάστημα σε κλινικές και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αλλά και εξάρτηση από φάρμακα.

Ο άτυχος 5χρονος ζούσε με τον παππού και τη γιαγιά καθώς και στο παρελθόν είχαν καταγραφεί περιστατικά αμέλειας με δράστη τον 31χρονο πατέρα του.

Σύμφωνα με το cleveland19.com τον Ιούλιο του 2017 o 31χρονος και το τότε μόλις ενός έτους αγόρι είχαν βρεθεί να περπατάνε γυμνοί σε έναν δρόμο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share