Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μακάβριο έγκλημα στη Ρωσία: 39χρονη σκότωσε και τεμάχισε τον εραστή της

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

22 Μαρτίου 2021 15:52
Μακάβριο έγκλημα στη Ρωσία: 39χρονη σκότωσε και τεμάχισε τον εραστή της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μακάβριο έγκλημα διαπράχθηκε στη Ρωσία, όπου 39χρονη σκότωσε, τεμάχισε τον εραστή της και αποθήκευσε τα μέλη του σε ένα ψυγείο! Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στην Ουκρανία, όπου γιος έπνιξε την 83χρονη μητέρα του με πλαστική σακούλα επειδή εκείνη αρνήθηκε να του δανείσει χρήματα για να πάει σε ιερόδουλη!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Άννα Βινοκούροβα, 39 ετών, τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτη για τη δολοφονία του 27χρονου εραστή της, Εβγκένι, αφού οι άνδρες που πήγαν για να μεταφέρουν το ψυγείο είδαν να βγαίνει από αυτό αίμα.

Θεωρείται πως η 39χρονη, που διαμέλισε το πτώμα του εραστή της, είχε τα κομμάτια επί οκτώ ημέρες στο σπίτι της στο Κρασνογιάρσκ, πριν βάλει να το μεταφέρουν σε άλλη περιοχή της πόλης. Ωστόσο, όταν κάλεσε μεταφορική, οι εργαζόμενοι αντιλήφθηκαν ένα ρυάκι αίματος στο πίσω μέρος του φορτηγού, και τη ρώτησαν σχετικά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ίδια φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία.

39χρονη σκότωσε και τεμάχισε τον εραστή της

Ο φόνος φέρεται να έγινε σε καυγά που έλαβε χώρα ενώ και οι δύο τους είχαν πιει αλκοόλ. Σύμφωνα με τη Ρωσική Επιτροπή Ερευνών, το θύμα μαχαιρώθηκε στο στήθος, και η ίδια διαμέλισε το πτώμα, έβαλε τα κομμάτια σε τσάντες και τις έκρυψε στο ψυγείο για οκτώ ημέρες.

Η Βινοκούροβα, που, όπως αναφέρθηκε, έχει μια κόρη σε εφηβική ηλικία, είχε συνάψει σχέση με τον άνδρα μετά την αποφυλάκισή της τον Οκτώβριο, αφού εξέτισε ποινή για εμπόριο ναρκωτικών. Εάν καταδικαστεί, μπορεί να της επιβληθεί φυλάκισης μέχρι και 15 ετών.

Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία: Μητέρα έριξε βενζίνη στο στόμα του 8χρονου γιου της και του έβαλε φωτιά!

Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία, όπου μητέρα έριξε βενζίνη στο στόμα του 8χρονου γιου της και του έβαλε φωτιά! Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Ουκρανία όπου 62χρονος βίασε και στραγγάλισε 7χρονη!

Η μητέρα του θεώρησε ότι το παιδί την «πρόδωσε», επειδή είπε στον πατριό του ότι επισκέφτηκε τον φερόμενο εραστή της. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το παιδί πέθανε στο νοσοκομείο στην πόλη Κουρσκ της Ρωσίας, υποκύπτοντας στα εγκαύματά του.

Όπως σημειώνεται στο βρετανικό δημοσίευμα, η 31χρονη μητέρα, Anastasia Baulina - ταμίας στο επάγγελμα - φέρεται να είχε έναν καβγά με τον γιο της.

Στη συνέχεια, οι πληροφορίες την θέλουν να τον οδήγησε στην αυλή, όπου του έριξε πάνω του καύσιμα από ένα δοχείο, πριν του βάλει φωτιά.

Σύμφωνα μάλιστα με μία αναφορά, έριξε το καύσιμο στο στόμα του τρομοκρατημένου παιδιού και μετά χρησιμοποίησε έναν αναπτήρα και του είπε: «Ας δούμε πώς θα καεί».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share