Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: Άνδρας σκότωσε με 23 μαχαιριές την πρώην του σύντροφο!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

8 Μαρτίου 2021 15:00
Άγριο έγκλημα: Άνδρας σκότωσε με 23 μαχαιριές την πρώην του σύντροφο!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγριο έγκλημα: Με 23 μαχαιριές σκότωσε την πρώην σύντροφό του ο Αμπντελαζίζ Ουρζάτ επειδή εκείνη προχώρησε στην ζωή της και βγήκε ραντεβού με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει στο Tinder. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στην Τουρκία με 69χρονο πατέρα να σκοτώνει με 20 σφαίρες την 29χρονη κόρη του.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Ουρζάτ ακολούθησε την 28χρονη Κριστίνα Ορτίζ-Λοζάνο και είδε ότι βγήκε ραντεβού σε μία παμπ. Κάμερα ασφαλείας τον έχει καταγράψει να είναι κρυμμένος στα σκοτάδια έξω από την παμπ. Έπειτα ακολούθησε το ζευγάρι και όταν επέστρεψαν στο σπίτι της άτυχης νεαρής, της επιτέθηκε με ένα κουζινόμαχαιρο και της κατάφερε 23 μαχαιριές.

«Ο Ουρζάτ ήταν ένας ζηλιάρης πρώην που απλά εξοργίστηκε και επιτέθηκε στην Κριστίνα επειδή βγήκε και με κάποιον άλλον άνδρα» είπε η εισαγγελέας Κέρι Μέιλιν κατά τη διάρκεια της δίκης.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε ένα σχολείο στην Ισπανία και ήταν μαζί για 12 χρόνια μέχρι που η Λοζάνο τον παράτησε επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος τον Αύγουστο του 2019 επειδή, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο «δεν άντεχε τις αλλαγές στη διάθεσή του και το πρόβλημα με τον αλκοολισμό».

Όταν η Ορτίζ του ζήτησε να χωρίσουν ο Ουρζάτ έγινε έξαλλος, κατέστρεψε την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο τους, έσπαγε ό, τι έβρισκε και ξήλωσε μέχρι και τα καλοριφέρ από τους τοίχους.

Άνδρας σκότωσε με 23 μαχαιριές την πρώην του σύντροφο

Μετά τον χωρισμό τους η Κριστίνα Ορτίζ γνώρισε τον Βινσέντε Μπρέσκο-Μπιόσκα στο Tinder και τον Σεπτέμβριο του 2019 βγήκαν ραντεβού στο Σάουθαμπτον.

Όταν ο Ουρζάτ ακολούθησε το ζευγάρι στην παμπ, λέγεται ότι η Κριστίνα τον είδε και αμέσως ζήτησε στον Βινσέντε να φύγουν. Όταν έφτασαν στο σπίτι της, ο Ουρζάτ ακολούθησε την Κριστίνα και ο Βινσέντε δεν ήξερε τι να κάνει και έτσι στάθηκε στην εξώπορτα. Όμως όταν άκουσε φωνές μπήκε μέσα και είδε την νεαρή ξαπλωμένη στο πάτωμα της κουζίνας και τον Ουρζάτ από πάνω της με ένα μαχαίρι.

«Είχε τα μάτια της ανοιχτά αλλά μάλλον ήταν ήδη νεκρή» είπε η εισαγγελέας. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο είπαν ότι η κουζίνα ήταν «μέσα στα αίματα».

Ο Ουρζάτ υποστήριξε ότι τη μοιραία νύχτα η Κριστίνα τον προσκάλεσε στο σπίτι της, αρνήθηκε ότι την ακολούθησε και είπε ότι άρχισαν να καυγαδίζουν και ήταν εκείνη που τον μαχαίρωσε πρώτη. Η δίκη θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share