Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: 69χρονος πατέρας σκότωσε με 20 σφαίρες την 29χρονη κόρη του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

5 Μαρτίου 2021 09:56
Άγριο έγκλημα: 69χρονος πατέρας σκότωσε με 20 σφαίρες την 29χρονη κόρη του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στην Τουρκία με 69χρονο πατέρα να σκοτώνει με 20 σφαίρες την 29χρονη κόρη του! Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο 69χρονος δολοφόνησε την κόρη του επειδή δεν του αποκάλυψε που βρισκόταν η πρώην σύζυγός του. Επίσης, ένα 17χρονο αγόρι συνελήφθη στη Ρωσία για την άγρια δολοφονία των γονιών του και της αδερφής του, «επειδή δεν ήθελε να πάει σχολείο»

Οι 11 από τις 20 σφαίρες, μάλιστα, πέτυχαν την 29χρονη στο κεφάλι δείγμα της αγριότητας της δολοφονίας της. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού της 29χρονής προς την Αττάλεια για να λάβει μέρος σε εξετάσεις.

Ο 69χρονος πατέρας της αποφάσισε να την ακολουθήσει, αφού προηγουμένως είχε παγιδέψει το αυτοκίνητό της με συσκευή GPS προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις της.

Κάποια στιγμή ο 69χρονος αποφάσισε να χτυπήσει το αυτοκίνητο της κόρης του με αποτέλεσμα να το βγάλει εκτός δρόμου. Στη συνέχεια κατηγορείται ότι την έβγαλε σηκωτή από το όχημα και άρχισε να τη ρωτάει επίμονα για το πού βρισκόταν η μητέρα της.

Όταν η 29χρονη αρνήθηκε να απαντήσει τότε ο πατέρας της την πυροβόλησε 20 φορές, με 11 σφαίρες να πετυχαίνουν στο κεφάλι την κόρη του.

Πατέρας σκότωσε την 29χρονη κόρη του

Μετά το φονικό ο πατέρας της κοπέλας επιχείρησε να εξαφανιστεί αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και το όπλο με το οποίο είχε πυροβολήσει 20 φορές.

Ο 69χρονος αντιμετωπίζει πλέον την ποινή της ισόβιας κάθειρξης αν κριθεί ένοχος για φόνο με τον ίδιο να υποστηρίζει στο δικαστήριο ότι είναι πνευματικά ασταθής.

Το δικαστήριο έχει ζητήσει τη διεξαγωγή ψυχολογικής πραγματογνωμοσύνης για τον 69χρονο προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία.

Φρικιαστικό έγκλημα: 35χρονος έσφαξε τη σύντροφό του, βίασε και στραγγάλισε τη 12χρονη κόρη της!

Φρικιαστικό έγκλημα συνέβη στην πόλη Νίζνι της Ρωσίας, όπου ένας 35χρονος έσφαξε τη σύντροφό του και στη συνέχεια βίασε και στραγγάλισε τη 12χρονη κόρη της! Επίσης, σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 65χρονης γιαγιάς από την 14χρονη εγγονή της, η οποία την κατέσφαξε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Δράστης των δυο αποτρόπαιων δολοφονιών είναι ο Αλεξέι Ζντάνοφ, ο οποίος επιτέθηκε στην 36χρονη Όλγκα με ένα κουζινομάχαιρο, μαχαιρώνοντάς την αρκετές φορές.

Στη συνέχεια, ο Ζντάνοφ επιτέθηκε στην 12χρονη κόρη της Όλγκα, την οποία αφού βίασε στη συνέχεια την στραγγάλισε με το καλώδιο από το σίδερο.

Η υπόθεση διαλευκάνθηκε μετά από δυο χρόνια τον Φεβρουάριο που μας πέρασε ενώ ο Ζντάνοφ βρισκόταν στη φυλακή εκτίοντας ποινή έξι ετών για την κλοπή ενός οχήματος.

 35χρονος έσφαξε τη σύντροφό του, βίασε και στραγγάλισε τη 12χρονη κόρη της!

«Ο ύποπτος μαχαίρωσε τη γυναίκα πολλές φορές στο λαιμό και στο στήθος. Στη συνέχεια βίασε και στραγγάλισε το παιδί σε μια προσπάθεια να μην υπάρξουν μάρτυρες», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας της περιφέρειας Sverdlovsk.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share