Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δολοφονία στην Κύπρο: Στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις για τον 59χρονο δράστη και το παρελθόν του

Είχε εμπλακεί στο παρελθόν και σε άλλο φόνο

12 Φεβρουαρίου 2021 10:01
Δολοφονία στην Κύπρο: Στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις για τον 59χρονο δράστη και το παρελθόν του

Κύπρος: Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο το διπλό φονικό που έγινε όπου ένας 59χρονος σκότωσε την γυναίκα και τον γιο του ενώ προσπαθούσε να πνίξει το δεύτερο παιδί του.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες οδηγήθηκε στη φυλακή ο δολοφόνος του 64χρονου οδηγού του σχολικού λεωφορείου που είχε γίνει στην περιοχή Αγριλέζα Σουνίου.

Συγκεκριμένα ο 59χρονος δράστης υπεύθυνος για το διπλό φονικό φαίνεται πως και στο παρελθόν ήταν μπλεγμένος με έναν ακόμη φόνο που είχε γίνει.

Στο φως ήρθαν νέες αποκαλύψεις για τον 59χρονο.

Κύπρος: Οι νέες πληροφορίες για τον 59χρονο

Ειδικότερα ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγείται σήμερα ο 59χρονος φερόμενος δράστης του διπλού φονικού που σημειώθηκε χθες στην περιοχή Εργάτες στην Κύπρο.

Χθες εξετάστηκε από ψυχίατρο και κρίθηκε ότι μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδικασία ενώπιον Δικαστηρίου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι ο φερόμενος ως ύποπτος στην ηλικία των 14 ετών είχε εμπλακεί και σε άλλο φονικό, με θύμα 10χρονη. Για τη δολοφονία του 1976 δεν είχε καταδικαστεί, λόγω ηλικίας.

Όπως είπε, σήμερα θα γίνει η διαδικασία προφυλάκισης του υπόπτου, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες καθώς ο 59χρονος νοσηλεύεται και λόγω της πανδημίας θα πρέπει να γίνει ειδική διαδικασία αναφέρει το sigmalive.com.

Το χρονικό του περιστατικού

Θύματα του διπλού φονικού, που διαπράχθηκε λίγο μετά τις 06:00 χθες (11.02) το πρωί είναι η 52χρονη σύζυγος και ο ένας εκ των γιων του, ηλικίας 20 ετών.

Ο 59χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μαχαίρια, φέρεται να τραυμάτισε και τον άλλο γιο του, 25 ετών, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη.

Πάτρα: Ομολόγησε ο δράστης για την δολοφονία του 27χρονου - "Εγώ πυροβόλησα αλλά δεν ήθελα να τον σκοτώσω"

Πάτρα: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία του 27χρονου στην Πάτρα όπου το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ο φερόμενος ως δράστης για την υπόθεση αυτή παραδόθηκε στις Αρχές.

Συγκεκριμένα ο δράστης της δολοφονίας του 27χρονου ομολόγησε στις αρχές για το έγκλημα και το ότι δεν είχε την πρόθεση να σκοτώσει τον άτυχο άνδρα.

Ομολόγησε για τη δολοφονία ο δράστης.

Πάτρα: Η ομολογία του δράστη

Ειδικότερα στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 26χρονος, που παραδόθηκε χθες στην αστυνομία και κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 32χρονου, η οποία έγινε την περασμένη Δευτέρα σε κεντρικό σημείο της Πάτρας.

Τα μέτρα της ΕΛΑΣ ήταν δρακόντεια υπό το φόβο αντιποίνων και για το λόγο αυτό ο κατηγορούμενος φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Ο ανακριτής είχε εκδόσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

«Εγώ πυροβόλησα. Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω. Όλα συνέβησαν την ώρα της συμπλοκής στο δρόμο», είπε σύμφωνα με το ant1news.gr, στην κατάθεσή του ο 26χρονος. Οι αστυνομικοί λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 32χρονου που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια συμπλοκής ανάμεσα σε έξι άτομα σε κεντρικό σημείο της Πάτρας γνώριζαν την ταυτότητα του κατηγορούμενου, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Ομολόγησε ο δράστης.

Στο σπίτι όπου έμενε είχαν βρει, μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι και κάνναβη όχι όμως και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τρεις φορές κατά τη διάρκεια του αιματηρού περιστατικού. «Το όπλο το πέταξα στη θάλασσα κοντά στη γέφυρα του Ρίου» φέρεται να υποστήριξε ο 26χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι έχει απασχολήσει τις βρετανικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share