Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: 20χρονος μέθυσε 15χρονη, τη βίασε και τη στραγγάλισε

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

2 Φεβρουαρίου 2021 15:17
Φρικιαστικό έγκλημα: 20χρονος μέθυσε 15χρονη, τη βίασε και τη στραγγάλισε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανατριχιαστικό έγκλημα έγινε στην Σκωτία, όπου ένας 20χρονος μέθυσε 15χρονη, τη βίασε και τη στραγγάλισε. Ο Ewan Fulton μετά από όσα αδιανόητα έκανε στην Mhari O'Neill, δεν δίστασε να την βάλει στο αυτοκίνητό του και να την εγκαταλείψει σε έναν επαρχιακό δρόμο του Εδιμβούργου.

Πριν όμως πετάξει το πτώμα της 15χρονης, της έκλεψε το πάσο του λεωφορείου, θέλοντας να το κρατήσει ως... σουβενίρ. Ήταν και η μοιραία κίνησή του καθώς το πάσο βρέθηκε στο διαμέρισμά του και συνελήφθη.

20χρονος μέθυσε 15χρονη, τη βίασε και τη στραγγάλισε

Το σοκαριστικό έγκλημα συνέβη τον Δεκέμβριο του 2018 όμως ήρθε ξανά στην επικαιρότητα καθώς ο 20χρονος θα περάσει την πόρτα των δικαστηρίων αντιμετωπίζοντας κάθειρξη μεγαλύτερη των 20 ετών. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Ουκρανία όπου ένας 30χρονος κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του και με αυτό χτυπούσε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, μπροστά στους τρομαγμένους περαστικούς.

Άγριο έγκλημα: 41χρονος πυροβόλησε 14 φορές την 35χρονη γυναίκα του μπροστά στην 6χρονη κόρη τους (Video)

Άγριο έγκλημα στην Βραζιλία με 41χρονο να πυροβολεί 14 φορές την 35χρονη γυναίκα του μπροστά στην 6χρονη κόρη τους! Επίσης φρίκη έχει προκαλέσει 30χρονη μητέρα, η οποία έβγαλε τα μάτια, έκοψε τμήμα της γλώσσας της 5χρονης κόρης της και προσπάθησε να τη φάει, πιστεύοντας πως η μικρή είχε καταληφθεί από δαιμονικό πνεύμα.

Στην 35χρονη Eliane Ferreira Siolin άρεσε πολύ να ανεβάζει αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα.

Μόνο που ο άντρας της θύμωσε για μια «πικάντικη» ανάρτηση και τη σκότωσε μπροστά στην κόρη τους, πυροβολώντας τη 14 φορές.

Ο 41χρονος Alejandro Antonio Aguilera Cantallupi έστρεψε κατόπιν το όπλο στον εαυτό του, ξανά μπροστά στα μάτια του παιδιού.

Η οικογενειακή συγκέντρωση για μπάρμπεκιου στη Βραζιλία βάφτηκε στο αίμα στις 24 Ιανουαρίου. Η αστυνομία βρήκε τα πτώματα του ζευγαριού στην πίσω αυλή του σπιτιού τους, στην ύπαιθρο της Βραζιλίας.

H σορός της έφερε «τουλάχιστον 14 τραύματα και το δεξί της χέρι φαινόταν σπασμένο», σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας. Η σορός εκείνου είχε μόνο ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

@elianesiolin

♬ som original - Patrícia Ramos

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τοπικών καναλιών, η 6χρονη κόρη τους ήταν παρούσα σε όλο το επεισόδιο. Τώρα ζει για την ώρα με συγγενείς.

Η αιτία που άναψε τα αίματα φέρεται να είναι ένα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβασε εκείνη στο TikTok.

@elianesiolin

♬ Será - Amanda Boscato

«Οι κοντινοί φίλοι λένε πως τσακώνονταν πολύ, ακόμα και δημοσίως», δήλωσε ο αστυνομικός Analu Ferraz.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share