Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στις ΗΠΑ: Του έκοψαν τη γλώσσα και τον έπνιξαν μπροστά στην κοπέλα του

Την έβαλαν να καθαρίσει τα αίματα

1 Φεβρουαρίου 2021 11:03
Θρίλερ στις ΗΠΑ: Του έκοψαν τη γλώσσα και τον έπνιξαν μπροστά στην κοπέλα του

Θρίλερ στις ΗΠΑ: Ένα άγριο περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ όπου ένα ζευγάρι απήχθη με αποτέλεσμα να βασανίσουν τον άνδρα και να κάνουν την κοπέλα να βλέπει. Επίσης στην Ουκρανία έγινε ένα φρικιαστικό έγκλημα όπου ένα άνδρας κυκλοφορούσε γυμνός στο δρόμο με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του.

Συγκεκριμένα στο Κεντάκι των ΗΠΑ έγινε μία φρικτή απαγωγή που μετατράπηκε σε μεγάλο έγκλημα με αποτέλεσμα να πεθάνει ένας άνδρας.

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στις ΗΠΑ.

Θρίλερ στις ΗΠΑ: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένα φρικτό έγκλημα έγινε στο Κεντάκι των ΗΠΑ με θύμα τον 35χρονο Jeremy Lind. Ο 40χρονος Robert Smothers και 31χρονη Samantha Johnson απήγαγαν τον 35χρονο μαζί με την σύντροφό του. Τους ανάγκασαν να βγάλουν τα ρούχα τους και να φάνε σκυλοτροφή και μετά υπέβαλαν σε μία απίστευτη κτηνωδία τον Jeremy. Αφού τον έδεσαν χειροπόδαρα, του έκοψαν τη γλώσσα, ανάγκασαν την κοπέλα του να βλέπει όσα έκαναν και μετά με την απειλή όπλου την έβαλαν να καθαρίσει τα αίματα.

Οι δράστες στη συνέχεια έβαλαν τη γλώσσα του θύματος σε αλουμινόχαρτο και την έβαλαν στο λαιμό του με αποτέλεσμα να πνιγεί, αναφέρει το δημοσίευμα της Sun. Αφού κράτησαν τη σορό του για αρκετές μέρες σε μία αποθήκη, την πέταξαν σε ένα στενό σοκάκι.

Οι δράστες, που έχουν συλληφθεί, κράτησαν την κοπέλα του προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν για σωματεμπορία, αλλά τελικά εκείνη κατάφερε να αποδράσει. Σύμφωνα με την μητέρα του θύματος o δολοφόνος ήταν παιδικός φίλος του Jeremy.

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας σκότωσε τα ανήλικα παιδιά του, την γυναίκα του και έπειτα αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία: Ένα τρομερό και σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ όπου ένας πατέρας προέβη σε τριπλή δολοφονία με τα θύματα να είναι η οικογένεια του. Επίσης πριν από λίγες μέρες ένας πατέρας σκότωσε τον ανήλικο γιο του επειδή δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα μία μεγάλη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ όπου ένας πατέρας σκότωσε τα δύο του παιδιά έπειτα την σύζυγο του ενώ μετά από όλα αυτά έδωσε τέλος στην ζωή του.

Στις ΗΠΑ σημειώθηκε ένα άγριο έγκλημα.

Οικογενειακή τραγωδία: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Πενσιλβάνια με δράστη τον 50χρονο Ντιπάκ Κουλκάρνι, ο οποίος αφού πυροβόλησε τη σύζυγό του, την 47χρονη Αρτι Κουλκάρνι, στη συνέχεια σκότωσε τους δύο γιους τους, τον 14χρονο Σουμπχάμ και τον 7χρονο Σαρβίλ.

Η τριπλή δολοφονία έγινε στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας και μετά το άγριο φονικό ο 50χρονος άνδρας έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται ο Philadelphia Inquirer ο 50χρονος είχε αγοράσει όπλο δύο εβδομάδες πριν το φονικό. Τα τέσσερα πτώματα ανακάλυψαν αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από συγγενείς της οικογένειας στις 24 Ιανουαρίου καθώς δεν είχαν νέα τους για αρκετές ημέρες.

Μία μεγάλη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ.

Τα σημάδια που είχε δώσει ο σύζυγος

Ο αδερφός της 47χρονης, Ανάντ Αντια, υποστηρίζει ότι τους προηγούμενους μήνες ο 50χρονος είχε δώσει ανησυχητικά σημάδια με τη συμπεριφορά του.

«Την ρωτούσα αν είναι όλα εντάξει και δεν μου απαντούσε» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι η αδερφή του ποτέ δεν απαντούσε αν είναι όλα εντάξει με το γάμο της.

«Δεν τους άξιζε τέτοια μοίρα», σημειώνει ο Αντια, καταλήγοντας ότι «η Αρτι ήταν μια αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος και ήμουν τυχερός που υπήρξα αδελφός της»

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share