Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: Μητέρα "έχασε" τα παιδιά της από τα χέρια της μητριάς τους

Η μητριά σκότωσε και τα δικά της παιδιά

29 Ιανουαρίου 2021 13:28
Άγριο έγκλημα: Μητέρα

Άγριο έγκλημα: Ένα απίστευτο περιστατικό που δεν μπορεί να διανοηθεί ούτε ο ανθρώπινος νους έγινε στις ΗΠΑ όπου μία μητέρα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη με αυτόν να είναι να χάνει τα παιδιά της στα χέρια της. Επίσης μια μητέρα έβγαλε τα μάτια και έκοψε τη γλώσσα της 5χρονης κόρης της.

Συγκεκριμένα στη Δυτική Βιρτζίνια πραγματοποιήθηκε μία άγρια δολοφονία όπου μία μητέρα "έχασε" τα παιδιά της από τα χέρια της μητριάς τους ενώ η δεύτερη σκότωσε και τα δικά της παιδιά.

Μητέρα έχασε τα παιδιά της από τα χέρια της μητριάς τους.

Άγριο έγκλημα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα μια γυναίκα της οποίας τα δυο παιδιά δολοφονήθηκαν από τη μητριά τους στη Δυτική Βιρτζίνια τον περασμένο μήνα, αποκάλεσε την δολοφόνο ως «εγωίστρια» και «κακιά» σε συνέντευξή της, όπως αναφέρει η New York Post.

Η Ρέιβεν Μπουμγκάρνερ είπε στην εφημερίδα The Sun ότι «η ζωή και η ψυχή της εξαφανίστηκαν» μετά τη δολοφονία των παιδιών της στις 8 Δεκεμβρίου από τα χέρια της νέας συζύγου της πρώην άντρα της, Οριάνα Μάιερς.

«Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό στα παιδιά;», αναρωτήθηκε η άτυχη μητέρα, «είχαν όλη τους την ζωή μπροστά τους» Η 25χρονη Μάιερς πυροβόλησε τα δυο παιδιά της Μπουμγκάρνερ, την 6χρονη Ράιλι και τον 7χρονο Σον, καθώς και τα δικά της, τρία παιδιά, προτού κάψει το σπίτι της και αυτοκτονήσει.

Μία μητριά σκότωσε τα θετά της παιδιά αλλά και τα δικά της.

Το σημείωμα αυτοκτονία και τα ψυχολογικά προβλήματα

Άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο οποίο έγραψε ότι «δεν ήταν αρκετά ισχυρή για να νικήσει τους δαίμονες της» και ζήτησε συγγνώμη για το «έγκλημα» της.

Ενώ οι Αρχές στην κομητεία Γκρινμπράιερ δήλωσαν ότι η παιδοκτόνος Mάιερς υπέφερε από κατάθλιψη, η Μπουμγκάρνερ είπε ότι πιστεύει ότι η 25χρονη ήταν «απόλυτα ψυχικά υγιής» όταν διέπραξε το έγκλημα.

«Ήταν εγωίστρια και ήθελε απλώς να βλάψει τους ανθρώπους», είπε. «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, δολοφόνησε τα μωρά μου».

Η μητέρα γυναίκα θυμήθηκε πώς έλεγε πάντα στα αγόρια της: «Η μαμά είναι πάντα εδώ, η μαμά πάντα θα επιστρέφει σπίτι». «Αλλά η μαμά δεν μπορούσε να το σταματήσει αυτό», είπε η Μπάουμγκάρνερ.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share