Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας σκότωσε τα ανήλικα παιδιά του, την γυναίκα του και έπειτα αυτοκτόνησε

Στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας έγινε το τρομερό περιστατικό

29 Ιανουαρίου 2021 12:10
Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας σκότωσε τα ανήλικα παιδιά του, την γυναίκα του και έπειτα αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία: Ένα τρομερό και σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ όπου ένας πατέρας προέβη σε τριπλή δολοφονία με τα θύματα να είναι η οικογένεια του. Επίσης πριν από λίγες μέρες ένας πατέρας σκότωσε τον ανήλικο γιο του επειδή δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα μία μεγάλη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ όπου ένας πατέρας σκότωσε τα δύο του παιδιά έπειτα την σύζυγο του ενώ μετά από όλα αυτά έδωσε τέλος στην ζωή του.

Στις ΗΠΑ σημειώθηκε ένα άγριο έγκλημα.

Οικογενειακή τραγωδία: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Πενσιλβάνια με δράστη τον 50χρονο Ντιπάκ Κουλκάρνι, ο οποίος αφού πυροβόλησε τη σύζυγό του, την 47χρονη Αρτι Κουλκάρνι, στη συνέχεια σκότωσε τους δύο γιους τους, τον 14χρονο Σουμπχάμ και τον 7χρονο Σαρβίλ.

Η τριπλή δολοφονία έγινε στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας και μετά το άγριο φονικό ο 50χρονος άνδρας έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται ο Philadelphia Inquirer ο 50χρονος είχε αγοράσει όπλο δύο εβδομάδες πριν το φονικό. Τα τέσσερα πτώματα ανακάλυψαν αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από συγγενείς της οικογένειας στις 24 Ιανουαρίου καθώς δεν είχαν νέα τους για αρκετές ημέρες.

Μία μεγάλη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ.

Τα σημάδια που είχε δώσει ο σύζυγος

Ο αδερφός της 47χρονης, Ανάντ Αντια, υποστηρίζει ότι τους προηγούμενους μήνες ο 50χρονος είχε δώσει ανησυχητικά σημάδια με τη συμπεριφορά του.

«Την ρωτούσα αν είναι όλα εντάξει και δεν μου απαντούσε» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι η αδερφή του ποτέ δεν απαντούσε αν είναι όλα εντάξει με το γάμο της.

«Δεν τους άξιζε τέτοια μοίρα», σημειώνει ο Αντια, καταλήγοντας ότι «η Αρτι ήταν μια αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος και ήμουν τυχερός που υπήρξα αδελφός της»

Άγριο έγκλημα: 41χρονος πυροβόλησε 14 φορές την 35χρονη γυναίκα του μπροστά στην 6χρονη κόρη τους (Video)

Άγριο έγκλημα στην Βραζιλία με 41χρονο να πυροβολεί 14 φορές την 35χρονη γυναίκα του μπροστά στην 6χρονη κόρη τους! Επίσης φρίκη έχει προκαλέσει 30χρονη μητέρα, η οποία έβγαλε τα μάτια, έκοψε τμήμα της γλώσσας της 5χρονης κόρης της και προσπάθησε να τη φάει, πιστεύοντας πως η μικρή είχε καταληφθεί από δαιμονικό πνεύμα.

Στην 35χρονη Eliane Ferreira Siolin άρεσε πολύ να ανεβάζει αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα.

Μόνο που ο άντρας της θύμωσε για μια «πικάντικη» ανάρτηση και τη σκότωσε μπροστά στην κόρη τους, πυροβολώντας τη 14 φορές.

Ο 41χρονος Alejandro Antonio Aguilera Cantallupi έστρεψε κατόπιν το όπλο στον εαυτό του, ξανά μπροστά στα μάτια του παιδιού.

Η οικογενειακή συγκέντρωση για μπάρμπεκιου στη Βραζιλία βάφτηκε στο αίμα στις 24 Ιανουαρίου. Η αστυνομία βρήκε τα πτώματα του ζευγαριού στην πίσω αυλή του σπιτιού τους, στην ύπαιθρο της Βραζιλίας.

H σορός της έφερε «τουλάχιστον 14 τραύματα και το δεξί της χέρι φαινόταν σπασμένο», σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας. Η σορός εκείνου είχε μόνο ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

@elianesiolin

♬ som original - Patrícia Ramos

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τοπικών καναλιών, η 6χρονη κόρη τους ήταν παρούσα σε όλο το επεισόδιο. Τώρα ζει για την ώρα με συγγενείς.

Η αιτία που άναψε τα αίματα φέρεται να είναι ένα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβασε εκείνη στο TikTok.

@elianesiolin

♬ Será - Amanda Boscato

«Οι κοντινοί φίλοι λένε πως τσακώνονταν πολύ, ακόμα και δημοσίως», δήλωσε ο αστυνομικός Analu Ferraz.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share