Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: Έφηβες μαχαίρωσαν μία 15χρονη σε ζωντανή μετάδοση

Το περιστατικό έγινε μέσα σε πολυκατάστημα

26 Ιανουαρίου 2021 13:49
Άγριο έγκλημα: Έφηβες μαχαίρωσαν μία 15χρονη σε ζωντανή μετάδοση

Άγριο έγκλημα: Ένα απίστευτο και τρομακτικό έγκλημα έγινε στις ΗΠΑ όπου δύο έφηβες μαχαίρωσαν και σκότωσαν ένα 15χρονο κορίτσι μέσα σε ένα πολυκατάστημα. Επίσης πριν λίγες μέρες ένας ανήλικος μαχαίρωσε τη μικρή του αδερφή ενώ βρίσκονται μόνοι στο σπίτι.

Συγκεκριμένα στη Λουιζιάνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σημειώθηκε ένα φρικτό έγκλημα όπου μία ανήλικη μαχαιρώθηκε από δύο έφηβες επανειλημμένα.

Στις ΗΠΑ σημειώθηκε ένα άγριο έγκλημα.

Άγριο έγκλημα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί τι έκανε μια ομάδα ανήλικων που δεν δίστασε να δολοφονήσει μια 15χρονη μέσα σε πολυκατάστημα ενώ βιντεοσκοπούσε σε ζωντανή μετάδοση τις πράξεις. Όσο γινόταν αυτό οι δράστες πανηγύριζαν ενώ το θύμα τους παρακαλούσε για βοήθεια.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στη Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών με το video να μεταδίδεται σε ζωντανή σύνδεση μέσα από τα social media.

Οι έφηβες επιτέθηκαν στην 15χρονη καθώς είχαν προσωπικές διαφορές με μια 13χρονη να μιλάει στην κάμερα και να λέει «την μαχαιρώσαμε στην καρδιά», ενώ την ίδια ώρα το θύμα ζητούσε βοήθεια λέγοντας «αιμορραγώ». Έξω από το κατάστημα, ένα αμάξι περίμενε τις νεαρές οι οποίες συνέχισαν να βιντεοσκοπούν την δράση τους, κοροϊδεύοντας το θύμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστριες είχαν πάρει το μαχαίρι από τα ράφια του καταστήματος, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 4 κορίτσια, μια 12χρονη, δυο 13χρονες και μια 14χρονη. Το θύμα ξεψύχησε από ακατάσχετη αιμορραγία πριν φτάσει καν ασθενοφόρο στο σημείο.

Μία ανήλικη μαχαιρώθηκε αρκετές φορές στις ΗΠΑ.

Σοκ: 29χρονος μαχαίρωσε τους γονείς του γιατί του ζήτησαν να σταματήσει να παίζει βιντεοπαιχνίδια

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ η ιστορία ενός 29χρονου στο Μίσιγκαν, ο οποίος μαχαίρωσε τους γονείς του, επειδή του ζήτησαν να σταματήσει να παίζει βιντεοπαιχνίδια, μιας και ήθελαν να κοιμηθούν.

Ο θετός πατέρας πέθανε μάλιστα από τα τραύματά του στο νοσοκομείο τέσσερις μέρες αργότερα, ενώ προ ημερών υπήρξε σοκαριστικό περιστατικό με αυτοκίνητο, που έπεσε πάνω σε πολίτες.

Ο 29χρονος Christopher McKinney τσακώθηκε άγρια με τους γονείς του, 71 και 66 χρονών, όταν του ζήτησαν να κλείσει το βιντεοπαιχνίδι που έπαιζε, καθώς τους ενοχλούσε και δεν μπορούσαν να κλείσουν μάτι.

Ο γιος οργίστηκε τόσο που χτύπησε τη μητέρα του στο πρόσωπο, σπάζοντάς της τη μύτη. Ο θετός πατέρας πήγε στην κουζίνα και πρόλαβε να πιάσει ένα μαχαίρι, καθώς ο γιος κινούνταν εναντίον του.

Ο McKinney κατάφερε να αφοπλίσει τον 71χρονο και τον μαχαίρωσε. Κατόπιν επέστρεψε στο άλλο δωμάτιο και μαχαίρωσε τη μητέρα του, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας που εξασφάλισε ο σταθμός WDIV.

Ένας γείτονας ήταν αυτός που βρήκε τον 29χρονο στον διάδρομο, γεμάτο αίματα. Στην ίδια θέση τον βρήκαν αργότερα και οι αστυνομικοί. Δεν είχε ωστόσο σκοπό να παραδοθεί χωρίς μάχη.

Ο McKinney επιτέθηκε στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν, όπως και σε έναν πυροσβέστη που βρέθηκε στο σημείο.

Κατηγορείται τώρα για μια σειρά κακουργημάτων, μεταξύ αυτών και ο φόνος πια, καθώς ο θετός πατέρας πέθανε στο νοσοκομείο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share