Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: 23χρονος άρπαξε 11χρονη προσπάθησε να τη βιάσει και την σκότωσε

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

23 Ιανουαρίου 2021 19:41
Φρικιαστικό έγκλημα: 23χρονος άρπαξε 11χρονη προσπάθησε να τη βιάσει και την σκότωσε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Ουκρανία καθώς 23χρονος άρπαξε 11χρονη προσπάθησε να τη βιάσει, την σκότωσε και πέταξε το πτώμα σε υπόνομο! Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε και στις ΗΠΑ με μια 37χρονη να σκοτώνει ένα βρέφος μόλις 15 μηνών!

Συγκεκριένα, ο 23χρονος Nikolay Tarasov την απήγαγε το 2019 λίγα λεπτά αφότου η μητέρα του κοριτσιού την είχε αφήσει στη σχολή μπαλέτου. Πήγε το κορίτσι στο σπίτι του, όπου προσπάθησε να τη βιάσει πριν τη χτυπήσει στο λαιμό με ένα σουβλί, καθώς αντιστεκόταν και πάλευε για τη ζωή της.

Στη συνέχεια ο δολοφόνος έβαλε στο κεφάλι της μια πλαστική σακούλα για να μην ακούγονται οι κραυγές πόνου της και τελικά πέταξε το άψυχο κορμί της σε έναν υπόνομο.

Χρειάστηκε μία εβδομάδα για να βρεθεί το πτώμα της 11χρονης. Ο 23χρονος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης για απαγωγή, φόνο και απόπειρα βιασμού. Βίντεο μέσα από το δικαστήριο τον δείχνει να λέει ότι θα βάλει μόνος του τέλος στην υπόθεση.

Αρπάζει ένα μαχαίρι και προσπαθεί να κόψει τον λαιμό του, ενώ γύρω του ο κόσμος ουρλιάζει. Αστυνομικοί πέφτουν πάνω του, τον αφοπλίζουν, και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες η δίκη του συνεχίστηκε. Οι ανιχνευτές ψεύδους είχαν δείξει ότι οι γονείς του δολοφόνου ήξεραν τι είχε κάνει, αλλά το κράτησαν κρυφό.

Φρικιαστικό έγκλημα: 35χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και έκαψε το πτώμα της

Φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Βραζιλία όπου ένας 35χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και έκαψε το πτώμα της! Επίσης, δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της κτηνωδίας ενός 37χρονου, ο οποίος διατηρούσε σχέση με μια 17χρονη, την οποία αφού αποκεφάλισε στη συνέχεια πέταξε το κεφάλι της στην αυλή της μητέρας της!

Όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ο 35χρονος προσπάθησε, μάλιστα, να κρύψει τα ίχνη του υποστηρίζοντας αρχικά ότι η φίλη του έπεσε θύμα απαγωγής. Ο Wando Cordeiro Vasconcelos ομολόγησε το άγριο έγκλημα μια ημέρα μετά τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας που ήταν έγκυος.

Στους εμβρόντητους αστυνομικούς ο 35χρονος αποκάλυψε ότι είχε πετάξει το πτώμα της φίλης του, Maria Efigenia Soares, σε δάσος. Η άτυχη κοπέλα, η οποία ήταν φοιτήτρια φυσιοθεραπείας, εξαφανίστηκε όταν πήγε στο σούπερ μάρκετ.

35χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του

Η μητέρα της, η οποία δεν γνώριζε τη σχέση της κόρης της, ήταν η πρώτη που έδειξε ως δράστη τον 35χρονο λέγοντας ότι δεν ήθελε το παιδί.

Σύμφωνα με την ίδια ο 35χρονος έφτασε στο σημείο να στείλει και μήνυμα στον πατέρα της κοπέλας λέγοντας του ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής όταν αυτός άρχισε να ανησυχεί για το παιδί του.

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο 35χρονος δολοφόνος προσπάθησε να πάρει και χρήματα από την οικογένεια του θύματός του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share