Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Χανιά: «Έλα γρήγορα, θα με σκοτώσει, κρατάει μαχαίρι» - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 54χρονης

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

21 Ιανουαρίου 2021 09:47
Έγκλημα στα Χανιά: «Έλα γρήγορα, θα με σκοτώσει, κρατάει μαχαίρι» - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 54χρονης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στα Χανιά: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη σχέση που διατηρούσε η 54χρονη που δολοφονήθηκε στις 17 Ιανουαρίου από τον Νορβηγό σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το ζευγάρι που τους τελευταίους μήνες συζούσε, είχε συχνούς καβγάδες ενώ φαίνεται πως είχε θέμα και με το αλκοόλ. Την ίδια ώρα, ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος, Μιχάλης Παπαδάκης μίλησε για την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο τους, μόλις τέσσερις ημέρες πριν το φρικτό έγκλημα.

Όπως είπε στο Mega και την εκπομπή “Live News” η άτυχη γυναίκα του τηλεφώνησε για να του ζητήσει βοήθεια, καθώς φοβόταν για τη ζωή της κάτι που δεν γινόταν για πρώτη φορά.

“Στις 13 Ιανουαρίου 2021 δέχτηκα ένα τηλέφωνο στο σταθερό μου. Ήταν η Βίκυ η συγχωρεμένη. Μου είπε έλα γρήγορα γιατί θα με σκοτώσει. Δεν ήταν η πρώτη φορά που είχα τέτοιο τηλεφώνημα. Είχε γίνει και τον Απρίλιο. Της είπα ότι δεν μπορούσα να πάω γιατί ήταν αργά και υπάρχει το lockdown. Της είπα μόνο ‘φύγε’ και μου έκλεισε το τηλέφωνο” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Μετά έκανα μεγάλες προσπάθειες να την βρω στο τηλέφωνο. Μετά τις 10 κλήσεις το σήκωσε ο Νορβηγός, μου είπε ότι ήταν τρελή και μου το έκλεισε. Επέμεινα και όταν το σήκωσε ξανά του ζήτησα να μην κλείσει το τηλέφωνο και να μιλήσουμε. Τον παρακάλεσα να μην της κάνει κακό και του είπα ότι εγώ δεν μπορώ να έρθω. Μου απάντησε ότι δεν θα μείνει εδώ. Την άκουσα να μιλάει και μου είπε ‘Μιχάλη κρατάει μαχαίρι’” συμπλήρωσε ο κ. Παπαδάκης.

Η 54χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μέσα σε μία λίμνη αίματος αφού είχε δεχτεί 14 μαχαιριές. Το θύμα είχε οκτώ τραύματα τομής και έξι εκδορές από το μαχαίρι του δράστη, με πιο θανατηφόρα μία μαχαιριά στην πλάγια τραχηλική χώρα, που είχε σαν αποτέλεσμα τη ρήξη δεξιάς καρωτίδας, απώλεια αίματος και εν τέλει το θάνατο.

Οι περισσότερες από τις μαχαιριές ήταν στο ύψος του αυχένα και των ώμων, με την χαμηλότερη στην αριστερή μασχάλη της άτυχης γυναίκας, η οποία κατέληξε από καταπληξία, ως αποτέλεσμα της απώλειας αίματος που υπέστη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share