Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: Πατέρας σκότωσε τον 9χρονο γιο του επειδή δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού

Τραγική κατάσταση

20 Ιανουαρίου 2021 13:05
Άγριο έγκλημα: Πατέρας σκότωσε τον 9χρονο γιο του επειδή δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού

Άγριο έγκλημα: Ένα απίστευτο και τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ όπου ένας πατέρας σκότωσε το 9χρονο παιδί του για έναν αδιανόητο λόγο. Επίσης μία δημοσιογράφος ζήτησε διαζύγιο και βρέθηκε μαχαιρωμένη 10 φορές από τον άνδρα της.

Συγκεκριμένα στις ΗΠΑ ένα τραγικό περιστατικό συνέβη όπου ένας πατέρας σκότωσε το 9χρονο παιδί του επειδή εκείνο δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ένας πατέρας σκότωσε τον 9χρονο γιο του.

Άγριο έγκλημα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένας αντιπρόεδρος μια εταιρείας βστο Σαν Φρανσίσκο σκότωσε τον 9χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, επειδή δεν ήθελε ο μικρός να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ο Stephen O'Loughlin, 49 ετών, βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια του 9χρονου Pierce, ενώ ένα από τα ζητήματα που προκαλούσε τσακωμούς ανάμεσα στους γονείς του παιδιού ήταν ο εμβολιασμός του και γενικότερα θέματα υγείας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο O'Loughlin ήταν ένθερμος υποστηρικτής του αντιεμβολιαστικού κινήματος, ενώ πίστευε πως τα εμβόλια που έκανε ο γιος του όταν ήταν μικρό παιδί τον είχαν κάνει ασθενικό και του προκάλεσαν απώλεια κιλών.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν το 2012 πατέρας του παιδιού έγινε μέλος ενός new age γκρουπ που προωθούσε τον αντιεμβολιασμό, με την λογική ότι το εμβόλιο είναι εργαλείο ελέγχου των πολιτών από την κυβέρνηση.

Η Αστυνομία εντόπισε νεκρούς γιο και πατέρα το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η μητέρα του Pierce κάλεσε τις Αρχές αφού ο γιος της δεν εμφανίστηκε στο σχολείο του.

Φρικιαστικό έγκλημα: 37χρονος αποκεφάλισε την 17χρονη σύντροφό του

Φρικιαστικό έγκλημα: Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της κτηνωδίας ενός 37χρονου, ο οποίος διατηρούσε σχέση με μια 17χρονη, την οποία αφού αποκεφάλισε στη συνέχεια πέταξε το κεφάλι της στην αυλή της μητέρας της! Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε και στην Μελβούρνη, όπου μια μητέρα δολοφόνησε τα 3 της παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε!

Ο Ivanhoe de Oliveira Lima, πρώην φύλακας σε σωφρονιστικό κατάστημα του Ρίο Μπράνκο, διατηρούσε σχέση με μια 17χρονη, την Larissa da Costa. Όμως ο Ivanhoe μετά από έναν καυγά με την άτυχη κοπέλα δεν δίστασε να την σκοτώσει και στη συνέχεια να την αποκεφαλίσει. Όμως η φρίκη δεν είχε ολοκληρωθεί εκεί.

Στη συνέχεια, πήρε το κεφάλι της Larissa και αφού πήγε μέχρι το σπίτι της μητέρα της, της πέταξε το κεφάλι στον κήπο και στη συνέχεια πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο!

37χρονος αποκεφάλισε την 17χρονη σύντροφό του

Η αστυνομία, ωστόσο, συνέλαβε τον 37χρονο μέσα στο γήπεδο λίγα λεπτά αργότερα ενώ στο κινητό του βρήκε βίντεο με τη δολοφονία της 17χρονης! Να σημειωθεί πως ο Ivanhoe συζούσε με τη Larissa εδώ και δυο χρόνια, όταν εκείνη ήταν 14 ετών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share