Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστική εν ψυχρώ δολοφονία 31χρονου - Τον πυροβόλησαν τρεις φορές στο κεφάλι (Video)

Φρικιαστικές στιγμές

19 Ιανουαρίου 2021 14:44
Σοκαριστική εν ψυχρώ δολοφονία 31χρονου - Τον πυροβόλησαν τρεις φορές στο κεφάλι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τη σοκαριστική δολοφονία, μέρα μεσημέρι, ενός 31χρονου άντρα, που καθόταν σε έναν φούρνο στην Κολομβία, κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Παράλληλα, σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας, που σημειώθηκε στη βόρεια Ιταλία με 32χρονο να σκοτώνει και μετά να βιάζει το πτώμα 42χρονης!

Στις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται το θύμα, που έχει ταυτοποιηθεί ως ο Jhon Tovar, σύμφωνα με τη Daily Mail., να κάθεται σε ένα τραπέζι στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος το απόγευμα της Τετάρτης.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο ένοπλος σηκώνει το όπλο του και τον πυροβολεί τρεις φορές.

Μετά τον πυροβολισμό του θύματος στην πλάτη, ο δράστης αρχίζει να τρέχει για να απομακρυνθεί από το σημείο και εξαφανίζεται από την εικόνα.

Μια γυναίκα που εργάζεται στον φούρνο και τουλάχιστον άλλοι δύο πελάτες βρίσκονται στο μαγαζί και είδαν με τρόμο τον 31χρονο να χάνει τη ζωή του.

Οι Αρχές δεν γνωρίζουν ακόμη το κίνητρο της δολοφονίας ούτε έχουν προχωρήσει σε κάποια σύλληψη για την υπόθεση.

Φρικτό έγκλημα: Άνδρας δολοφόνησε την 24χρονη κοπέλα του γιατί ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό (Video)

Φρικτό έγκλημα διαπράχθηκε στη Βραζιλία με έναν άνδρα να δολοφονεί την 24χρονη κοπέλα του γιατί ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό! Επίσης, μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς ένας 32χρονος πατέρας δολοφόνησε τις δυο κόρες του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 24χρονη αγνοούταν από το Ρίο ντε Τζανέιρο από τις 2 Ιανουαρίου και λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή της, είχε ανεβάσει στο Twitter μία φωτογραφία με μπικίνι γράφοντας «Αν ήμουν εσύ, θα με μισούσα κι εγώ σίγουρα».

Σύμφωνα με τη «Daily Star», η αστυνομία βρήκε το διαμελισμένο το σώμα της και ερευνά την υπόθεση, με την οικογένεια της νεαρής να κατηγορεί για τη δολοφονία της κόρης της, τον πρώην σύντροφό της.

Άνδρας δολοφόνησε την 24χρονη κοπέλα του

«Ο τύπος την ακολούθησε στον σταθμό των τρένων για να τη σταματήσει. Προσπάθησε να την απαγάγει αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι χώρισαν» είπε μία πηγή από το περιβάλλον της Μπιάνκα σε τοπικά ΜΜΕ.

Η θεία της Μπιάνκα είπε ότι πήγε να ψάξει για την ανιψιά της και βρήκε τον πρώην της να πίνει αλκοόλ και μάλιστα φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την Μπιάνκα. Αργότερα όμως είπε στην οικογένειά της ότι δεν ήξερε τίποτα για την εξαφάνισή της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share