Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: "Τυφλώθηκε" από τη ζήλια του και σκότωσε την σύντροφο του με σκαλιστήρι τζακιού

Φριχτό επεισόδιο

14 Ιανουαρίου 2021 19:12
Άγριο έγκλημα:

Άγριο έγκλημα: Ένα φριχτό περιστατικό έγινε όπου ένας άντρας ζήλευε αρκετά με αποτέλεσμα να οδηγηθεί να κάνει το χειρότερο λάθος της ζωής του και να σκοτώσει την σύντροφο του. Επίσης ένας 26χρονος κρεοπώλης βίασε και σκότωσε μία 21χρονη κοπέλα.

Συγκεκριμένα η σύντροφος του άνδρα ομολόγησε ότι βρισκόταν με κάποιον άλλον με αποτέλεσμα εκείνος να προβεί στο να την σκοτώσει με ένα σκαλιστήρι τζακιού.

Άγριο έγκλημα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένας άντρας από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγό του με το σκαλιστήρι του τζακιού σε μια έκρηξη ζήλιας. Ο Daniel Barrett συνελήφθη για ανθρωποκτονία, μετά τον φόνο της Mary Susan Barrett στο σπίτι τους το Σάββατο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Citizen’s Voice».

Ο Barrett ομολόγησε τελικά την ενοχή του. Είπε πως ο καυγάς ξέφυγε, κατηγόρησε τη γυναίκα του για απιστία και εκείνη το παραδέχτηκε.

Η σύζυγος ομολόγησε πως «περνούσε χρόνο» με έναν άλλο άντρα και ο Barrett έχασε, όπως είπε, τον έλεγχο. Τη χτύπησε στο πρόσωπο και την έριξε κάτω. Και μετά την ξυλοκόπησε επανειλημμένως με το σκαλιστήρι του τζακιού.

Στο τέλος τη μαχαίρωσε κιόλας με ένα μαχαίρι αρκετές φορές, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η εφημερίδα. Ο 40χρονος έκρυψε κατόπιν το πτώμα στο υπόγειο και το κράτησε εκεί για δύο ολόκληρες μέρες, πριν αποφασίσει να παραδοθεί. Η αστυνομία βρήκε την τραγική γυναίκα με μια τρύπα στο κρανίο. Δίπλα της ήταν το σκαλιστήρι του τζακιού.

Φρικιαστικό έγκημα: 16χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι το νεογέννητο μωράκι του και το έθαψε στο χιόνι

Φρικιαστικό έγκλημα στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ με 16χρονο να σκοτώνει το νεογέννητο μωράκι του και στη συνέχεια να το θάβει στο χιόνι! Επίσης, σε ένα έγκλημα που προκαλεί φρίκη προχώρησαν 10 νεαροί, οι οποίοι αφού βίασαν ομαδικά μια 36χρονη, την σκότωσαν από το ξύλο!

Όπως μετέδωσε η Sun, τo βρέφος που απέκτησε ο Logan T Kruckenberg-Anderson με την φίλη του γεννήθηκε στην μπανιέρα ενός σπιτιού στο Όλμπανι του Ουισκόνσιν στις 5 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο παππούς του νεογέννητου κοριτσιού ειδοποίησε τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 9 Ιανουαρίου, την αστυνομία ότι η κόρη του είχε γεννήσει αλλά δεν είχε δει το μωρό αφού το πήρε ο πατέρας του.

Όταν οι αστυνομικοί βρήκαν τον 16χρονο αυτός αρχικά υποστήριξε ότι έδωσε το βρέφος σε έναν φίλο του. Στις 10 Ιανουαρίου, όμως, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του νεογέννητου.

Όπως προέκυψε ο 16χρονος συμφώνησε με τη φίλη του και μητέρα του βρέφους ότι δεν μπορούσαν να φροντίσουν το μωρό «και γι’ αυτό έπρεπε να κάνουν κάτι για να μην το έχουν στη ζωή τους».

16χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι το νεογέννητο μωράκι του και το σκότωσε

Ο 16χρονος, σύμφωνα με τη δικογραφία που επικαλείται η Sun, συζήτησαν διάφορες προοπτικές όπως να το αφήσουν σε πυροσβεστικό σταθμό ή σε κάποιο ίδρυμα.

Όταν ο 16χρονος έφυγε από το σπίτι η μητέρα του βρέφους πίστευε ότι θα τηρούσε τη συμφωνία που είχαν κάνει αλλά ο ανήλικος είχε άλλα σχέδια.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν ότι ο 16χρονος παιδοκτόνος έβαλε το νεογέννητο σε μια τσάντα πλάτης, το πυροβόλησε στο κεφάλι δύο φορές και στη συνέχεια το έθαψε κάτω από ένα δέντρο.

Σε βάρος του 16χρονου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και αναμένεται να δικαστεί ως ενήλικος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share